Celebrity News

Danijeli Martinović popustile kočnice: Dohvatila se i ljubila sa novim dečkom u parku, pogledajte koliko su samo srećni i zaljubljeni (FOTO)

Novi dečko Danijele Martinović nije više tajna

Danijeli Martinović popustile kočnice: Dohvatila se i ljubila sa novim dečkom u parku, pogledajte koliko su samo srećni i zaljubljeni (FOTO)

Kada je pre nešto manje od dve godine ljubavnoj priči sa Petrom Grašom sa kojim je provela duge dvasesetčetiri godine došao kraj, o svom ljubavnom životu i emotivnom statusu, pevačica Danijela Martinović nije želela da se oglašava. Mnogi kažu tiho je patila i skrivala tugu iza širokog osmeha zbog činjenice da je njen nekadašnji partner sreću pronašao pored petnaest godina mlađe Hane Huljić sa kojom je dobio čerkicu Albu, a sada je konačno sreća zakucala i na njena vrata. Naime, novi dečko Danijele Martinović, zagrebački policajac Josip Plavić, vratio je pevačici osmeh na lice, a  ona je konačno odlučilala da otkrije pravu istinu o svom ljubavnom životu, detalje njihovog prvog susreta, kao i kako su otpočeli romansu. 

- Prvi susret dogodio se pre otprilike godinu dana, kad je advokatica u moje ime podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo rešen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primećivati da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, pa čak i poneke snove - ispričala je Danijela za Gloria.hr.

Pročitajte: Više nema ko da me ZLOSTAVLJA - Danijela Martinović prekinula ćutanje, ovo što je rekla o Grašu će vas šokirati

Instagram

 

Čovek koji je osvojio srce popularne Splićanke iza sebe ima brak u kom je dobio ćerku, a osim što je kriminalistički inspektor, poznat je i u estradnim krugovima kao rok pevač i gitarista koji je od 1991. godine član benda "Izvan zakona".

Facebook

 

 

Pročitajte: Doživeo sudbinu kao Danijela Martinović - Bivši dečko Hane Huljić PROGOVORIO i objavio zajedničke slike koje će joj zagorčati život (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Novi dečko Danijele Martinović i pevačica anđeoskog glasa uslikani su u šetnji zagrljeni i nasmejani, kao i u parku kako razmenjuju nežnosti, a među komentarima koji se ispod zajedničke fotografije samo nižu, mogu se pročitati i oni da joj Josip mnogo bolje pristaje nego Grašo.

Komentari (0)

Loading