Celebrity News

Petar Strugar potvrdio vezu sa Ninom Nešković! Glumac joj je dao posebno obećanje - svi čestitaju (FOTO)

Petar Strugar i Nina Nešković prva potvrda ljubavi

Petar Strugar potvrdio vezu sa Ninom Nešković! Glumac joj je dao posebno obećanje - svi čestitaju (FOTO)

Ata Images

Već nekoliko meseci Petar Strugar i Nina Nešković u romantičnoj su vezi. 

Zaljubljeni par je svoju romansu krio od svih, posebno od medija, a čak i kada se sve doznalo, odbijali su o tome da govore, još manje da spekulacije potvrde.

Pročitajte: Prepoznajete li dečaka sa slike? Dva puta se razvodio, ima dva sina, bio je u vezi i s pevačicom, a sada voli mnogo mlađu koleginicu

Naravno, kad god su uslikani, a slike objavljene na portalima, o njima se govorilo kao o zaljubljenom paru i nije se dovodilo u pitanje da je reč o grešci.

Boško Karanović

 

Sada je, međutim, stigla i zvanična potvrda – Petar Strugar i Nina Nešković se vole i uživaju u svom skladnom odnosu prepunom poštovanja i poverenja.

Ata Images

 

Dokaz za to je fotografija koja je danas osvanula na Instagram profilu dramskog umetnika.

On je, naime, ovim gestom čestitao rođendan svojoj izabranici. Ispod slike na kojoj zagrljeni leže na travi, tačnije Nina je u njegovom naručju, napisao je:

Pročitajte:Devojka Petra Strugara objavila DIVNE vesti- Intimna ceremonija u crkvi, venčanica je kao iz mašte! Pogledajte prelepe slike sa venčanja

– Srećan rođus Nane! Uvek nasmejana i srećna. Staraću se

Instagram

 

 

Ovime je Petar obećao Nini da će je čuvati i paziti a da li će i sa njom završiti pred oltarom, kao sa prvom suprugom Ivanom Nikolić i dobiti još jednog, trećeg naslednika vreme će pokazati.

Komentari (0)

Loading