Celebrity News

Razvela se od Karića odmah posle rođenja ćerke! Evo kako danas izgleda Tamara Nikolić i na šta troši pozamašnu alimentaciju (FOTO)

Bivša supruga Simona de Karića promenila život iz korena

Razvela se od Karića odmah posle rođenja ćerke! Evo kako danas izgleda Tamara Nikolić i na šta troši pozamašnu alimentaciju (FOTO)

Petar Đorđević

Bivša supruga Simona de Karića u žižu medijskog interesovanja dospela je kada je ušla u čuvenu porodicu Karić.

Multimilioneri su novu snajku, koja se do tada bavila manekenstvom, srdačno prihvatili, a još više su je zavoleli kada im je rodila unuku Simonu. 

Pročitajte: Bogoljube, kad je dosta? Porodica Karić se oglasila, detalji porodicnih odnosa će vas iznenaditi

Nažalost, brak između nje i Simona nije dugo potrajao. Svega dve godine od venčanja, tačnije odmah po rođenju ćerke, par se rastao u tajnosti i, navodno, u miru.

 

 

- Razgovarali smo i shvatili da je tako najbolje. Rastali smo se pre nekoliko meseci i mogu da kažem da se sada osećam dobro. I dalje mi je teško da pričam o tome, ali život ide dalje. Žao mi je što se tako završilo, ali samim tim što je našem braku došao kraj znači da nešto nije valjalo - kazala je Tamara za Gloriju. 

Spekulisalo se tada da bivša supruga Simona de Karića ima sve poštovanje oca svoje naslednice, da se prema obema ponaša poput džentlmena, te da nastoji da im udovolji uprkos tome što ne žive na istoj adresi.

 

 

Nažalost, sva nagađanja na konto divnog odnosa bivših supružnika pala su u vodu pošto se doznalo da je Tamara Simona prijavila policiji za pretnje preko telefona.

Pročitajte: BIVŠA ŽENA SIMONA KARIĆA OPET ZALJUBLJENA - Ovo je novi dečko Tamare Nikolić (FOTO)

Kako se tačno situacija među njima rešila ne zna se, zna se da danas njih dvoje komuniciraju samo zbog naslednice, kao i da se Tamara vratila manekenstvu, gde dominira. 

Instagram printscreen

 

 

 

Komentari (0)

Loading