Celebrity News

Jelenina najbolja drugarica i direktorka Fondacije „Đoković“: Svi pričaju o ženi koja je krstila Novakovu ćerku (FOTO)

Ko je kuma Jelene i Novaka Đokovića svi se pitaju

Jelenina najbolja drugarica i direktorka Fondacije „Đoković“: Svi pričaju o ženi koja je krstila Novakovu ćerku (FOTO)

ATA images

Novak i Jelena Đoković poznati su po tome da neguju prijateljstva iz detinjstva. Druže se sa onima koji su bili uz njih u vreme kada se teniski as probijao u belom sportu, a Jelena ga pratila u stopu. Pored svih životnih uspeha i prave prijatelje smatraju dostignućem. Zato ne čudi da su za kumove koji će im krstiti decu odabrali dugogodišnje prijatelje.

Stefana je krstio jedan od najboljih prijatelja Novaka Đokovića Neven Marković iz Čapljine. On je malo poznat javnosti, a igračku karijeru okončao je 2016. godine u Poljskoj, ali svi se pitaju ko je kuma Jelene i Novaka Đokovića.

Pročitajte: Ćerka Novaka Đokovića glavna tema svetskih medija - Pogledajte kako se mala Tara Đoković skockala za tatinu veliku pobedu (FOTO)

Taru je krstila Maja Kremić, najbolja Jelenina drugarica, koja je direktorka u Fondaciji „Đoković“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majakremic (@majakremic)

Novak je sa svojim kumom igrao fudbal u detinjstvu. Neven je bio i kum na venčanju Novaka i Jelene u julu 2014. godine na Svetom Stefanu.

Teniski as mu je „uzvratio“ kumstvo prošle godine, kada se Neven Marković oženio Natašom Derikonjom, što je njegov drugi brak posle Aleksandre Tanasković. 

Komentari (0)

Loading