Celebrity News

Mislili smo da je do kraja života! Aca Ilić otkrio da se ljubav UGASILA: Bilo je tu svega, sada je GOTOVO (FOTO)

Brak Ace Ilića i Biljane Jevtić oduvek je važio za skladan

Mislili smo da je do kraja života! Aca Ilić otkrio da se ljubav UGASILA: Bilo je tu svega, sada je GOTOVO (FOTO)

Brak Ace Ilića i Biljane Jevtić traje nekoliko decenija i važi za jedan od najskladnijih na domaćoj sceni. Iz svoje bračne zajednice, popularni par dobio je sina Ivana, a osim toga što sav trud polažu u naslednika, poznati par uspešno neguje svoju dugogodišnju ljubav.

Luka Šarac

 

 

Budući da su potpuno druga vremena bila kada su se Bilja i Aca upoznali i zavoleli ne čudi njegov stav koji je u jednom intervjuu izneo prisećajući se kako su turneje nekada izgledale, te otkrio šta im je u vreme kada su na nastupe putovali ceo dan bila glavna zanimacija.

Pročitajte: U kakvoj smo samo zabludi živeli - Surova istina o braku Biljane Jevtić i Ace Ilića posle tri decenije izašla na videlo

- To su vremena koja su prošla i kada nešto prođe, treba se nostalgično sećati, ali pitanje je danas da li bi to bilo uspešno. Mi smo pevali za aplauz, verujte. Niko tu nije pitao koliki nam je honorar i kada će da nam se uplati, ne… To je bilo druženje, mladost, svaki dan dva koncerta. Ma, niko nije pitao koliko košta, ali mi smo bili ispunjeni - rekao je Aca za "Grand Online", pa dodao:

Boško Karanović

 

 

- Danas je sve drugačije, danas je život novac… Danas bi svako gledao u svoj telefon i svoje poruke i to ne bi sada bilo zanimljivo. Mi smo igrali tombolu, putovali ceo dan autobusom. Obrnemo tri ture tombole, ceo dan putujemo, pa se posvađamo… To je sve bilo lepo, a bile su tu i neke ljubavi - sa setom u glasu prisetio se.

Pročitajte: Kuma Biljane Jevtić i Ace Ilića je OVA svima dobro POZNATA ŽENA - Iznenadićete se kad vidite u kakvim su odnosima danas (FOTO)

- Neke ljubavi su se održale, neke nisu, ali Bože moj, to je sve život - kaže pevač koji je na jednoj od turneja upoznao ljubav svog života.

Instagram

 

 

Brak Ace Ilića i Biljane Jevtić odoleo je brojnim izazovima, a folker je otkrio šta je pomislio kada je prvi put ugledao sadašnju suprugu: 

- Pomislio sam: „Kako lepa devojka! Ko li je ona?“ Upoznali smo se u Kragujevcu 1983. godine, ali su nam se putevi ukrstili tek 1986, kada smo radili jednu zajedničku turneju. I od januara 1986. godine do sada smo zajedno i ostaćemo do kraja života. Iz te ljubavi rodio se Ivan, naše najveće blago. Mi živimo lepo. Možda naš život nije zanimljiv novinarima, ali nama i te kako jeste - zaključio je on za pomenute medije.

Komentari (0)

Loading