Celebrity News

Andrija Milošević objavio fotografiju iz dečje sobe! Niko nije ponosniji od njega: Od prizora će vam oči zasuziti

Dom Andrije Miloševića moderna je nekretnina na Banovom brdu

Andrija Milošević objavio fotografiju iz dečje sobe! Niko nije ponosniji od njega: Od prizora će vam oči zasuziti

Dom Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić par puta do sada bio je tema domaćih medija. 

Zapravo, kada god su skladni supružnici osetili potrebu da sa pratiocima na Instagramu podele delić svog zajedničkog kutka na Banovom brdu, portali i žuta štampa su to iskoristili. 

Pročitajte: Dodir leđa o leđa...Andrija Milošević uhvaćen u prisnom odnosu sa zgodnom brinetom! Svi je znate i udata je (FOTO)

Samim tim, javnost je u svega par poteza mogla da zaviri u gnezdo glumačkog para koji je zajednički dom uredio u industrijskom fazonu.

Sa plafona vise kablovi i sijalice, u kuhinji preovladavaju metal i drvo. Veliko ostrvo deli deo za pripremu hrane od onog za obedovanje, dok dnevni boravak krase udoban nameštaj i viseće police.

Andreja Damnjanović

 

Sve je upakovano tako da bude lepo, moderno, s druge strane vrlo praktično i prilagodnjivo novom članu porodice koji se Andriji i Aleksandri pridružio pre više od godinu i po dana.

Instagram

 

Maleni Relja, odmah po rođenju, dobio je navodno svoj kutak u stanu, samim tim dom Andrije Miloševića postao je lepši, razdraganiji i radosniji.

Nadala se javnost da će se komičar pohvaliti makar jednom fotografijom naslednika ili njegove sobice, nažalost ništa od očekivanog nije objavljeno.

Instagram

 

Sandra je doduše u neko doba pratioce na Instagramu obavestila kako Reljin krevetić namenjen za uspavljivanje izgleda i to je više manje sve. 

Vrlo je oprezan bračni par po pitanju svog jedinca, a veruje se da ga javnosti neće izlagati sve dok Relja malo ne poraste i sam poželi da bude deo javnog sveta.

Instagram

 

U međuvremenu, ponosni roditelji trude se da naslednika odgajaju u skladu sa porodičnim vrednostima koje su poneli iz svojih prvobitnih domova.

Pročitajte: Novi dom Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić je u Italiji! Evo kako Relja uživa sa mamom i tatom - Prelepe porodične fotografije

Andrijini planovi su da u Teatru na brdu ofrmi scenu za decu, piše i pesme za najmlađe, a učestvuje i u raznim drugim projektima namenjenim najmlađima, čemu svedoče i muzičke numere na You tubeu.

Mališani ih naprosto obožavaju, zbog čega je izuzetno ponosan te vrlo rado decu koja đuskaju uz njegove pesme objavljuje na Instagramu, samim tim i kadrove iz dečjih sobica.

instagram printscren

 

 

 

Komentari (0)

Loading