Celebrity News

Dodir leđa o leđa...Andrija Milošević uhvaćen u prisnom odnosu sa zgodnom brinetom! Svi je znate i udata je (FOTO)

Brak Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić sklopljen je u tajnosti

Dodir leđa o leđa...Andrija Milošević uhvaćen u prisnom odnosu sa zgodnom brinetom! Svi je znate i udata je (FOTO)

Kada je brak Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić ozvaničen, sa tim su bili upoznati samo članovi porodica glumačkog par i nekoliko prijatelja, tačnije kumovi.

Komičar i njegova izabranica venčali su se pred rođenje sina Relje prvo u crkvi a zatim i opštini, kako bi mališan dobio očevo prezime i odrastaao poput drugih svojih vršnjaka.

Pročitajte: Sin Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić uživa u Italiji sa mamom i tatom! Pogledajte prelepe porodične fotografije

Mada nikada nisu bili formalisti i godinama pre nego što su postali roditelji su živeli u vanbračnoj zajednici, pod istim krovom, dolazak na svet naslednika doveo je do nekih malenih korekcija u njihovom razmišljanju.

Sever Zolak

 

Mada su rođenjem prvenca korigovali stavove i u velikoj meri navike, u biti se Andrija i Aleksandra nisu mnogo promenili.

Obožavaju rejv žurke, putovanja, gotovo čitavo leto proveli su na različitim destinacijama, naravno sa sinčićem, a pored obilaska drugih zemalja vrlo su posvećeni obnovi svoje i to na kulturnom nivou.

Sever Zolak

 

Pre par godina otvorili su pozorište "Teatar na brdu" i sve čine kako bi još jedan prestonički teatar opstao i pružao ljudima kulturnog sadržaja.

Pročitajte: Bračni tarapeut više odmogao nego što je pomogao: Brak Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić uzrujao fanove, svi su očajni 

Uporedo sa tim, po pozivu rade na filmovima i serijama, doduše više Andrija jer je Aleksandra upućena na mališana, a rado se sećaju svojih početaka.

Oboma je pozorište bio početna tačka, ipak publika nikada neće zaboraviti seriju "Mješoviti brak" koja je Miloševića lansirala u sam glumački vrh.

Instagram

 

Harizmatični Crnogorac tada je sarađivao sa nekim od najvećih glumačkih imena Mimom Karadžićem, Mladenom Nelevićem pa i Dubravkom Drakić sa kojom uspomene još uvek čuva.

Jednu je baš nedavno podelio na svom profilu na Instagramu. Reč je o fotografiji na kojoj kolege poziraju okrenutih leđa jedno drugome, ali širokih osmeha.

Upravo širokog osmeha Andrija se priseća tog važnog profesionalnog perioda a u opisu slike je napisao.

- Iz prošlog doba - i dodao srce.

Instagram

 

 

S obzirom na to da Dubravka takođe ima Instagram profil Andrija ju je tagovao, a tu se doznalo da je udata i ima dvoje prekrasne dece.

 

Komentari (0)

Loading