Celebrity News

Nikad viđena fotografija Rade Manojlović i Milana Stankovića! Svi gledaju i trljaju oči: Da li je ovo moguće? (FOTO)

Rada Manojlović i Milan Stanković svojim ponašanjem intrigiraju medije i javnost

Nikad viđena fotografija Rade Manojlović i Milana Stankovića! Svi gledaju i trljaju oči: Da li je ovo moguće? (FOTO)

Rada Manojlović i Milan Stanković svojim prisnim odnosom, koji se izrodio nakon prekida romanse, konstantno bune medije.

Često iz tog razloga žuta štampa i portali umeju da posumnjaju da su se muzičar i pevačica pomirili, nažalost, od pomirenja nema ništa.

Pročitajte: Sad je kasno da se kaješ! Bivši dečko razvezao jezik o Radi Manojlović, izneo detalje... Zbog njega je ponižena i na stubu srama

Sve što su na ljubavnom planu Rada Manojlović i Milan Stanković imali jedno drugome da poruče oni su to uradili, a kada je za to došlo vreme, rastali su se u miru, što je rezultiralo time da danas jedno drugo mogu da pogledaju u oči, druže se i poveravaju tajne.

Arhiva HELLO!

 

Dok je Milan prolazio kroz period preispitivanja, koji po mišljenju mnogih i dalje traje, Rada je u potpunosti bila upućena u sve, a za medije je u par navrata istakla da iako ne razume odluku bivšeg momka da provodi vreme u manastirima i živi monaškim životom, u potpunosti ga podržava.

Arhiva HELLO!

 

Neosporno je da muzičar i estradna umetnica komuniciraju na posebnom nivou koji malo ko može da razume, a zašto se i ne bi lepo slagali i gajili poštovanje jedno prema drugome kada su svoje profesionalne početke zajedno proživeli, čemu svedoči i jedna fotografija koju je malo ko video.

Pročitajte: OTKRIVAMO šta jede Milan Stanković dok je na manastirskom postu! Zbog ove ishrane smršao je više od 15 kilograma (FOTO)

Sve prvo vezano za estradu Milan i Rada prošli su u tandemu, tokom tog perioda suočili su se sa brojnim izazovima i nedaćama, tugama, radostima te ne čudi što su nakon raskida postali bliski prijatelji koji dele ciljeve i životne stavove.

Goran Popovski

 

Među retkima su tokom korona virusa javno pozivali na bojkot protiv vakcinacije, oboje su okrenuti pravoslavnim porodičnim vrednostima, a to što je Radi davno preminula majka, a Milanu otac u zatvoru dodatno vezuje bivše emotivne partnere.

Instagram

 

 

Čini se da ni sa jednim muškarcem posle Milana Rada nije uspela da ostvari takvu bliskost, dok i on nakon pomenute veze nije imao mnogo sreće na emotivnom planu.

Komentari (0)

Loading