Celebrity News

Razvela se od Vojina Ćetkovića, pa nestala iz javnosti! Nekada najlepša voditeljka ponovo srećna, evo ko je sada zove ljubavi (FOTO)

Bivša žena Vojina Ćetkovića - ko je sada zove ljubavi

Razvela se od Vojina Ćetkovića, pa nestala iz javnosti! Nekada najlepša voditeljka ponovo srećna, evo ko je sada zove ljubavi (FOTO)

Nekada omiljeno televizijsko lice popularnog "Trećeg kanala" Nataša Milovanović u javnosti je ostala upamćena i kao bivša supruga Vojina Ćetkovića. Posle razvoda lepa voditeljka povukla se iz javnosti, napustila Srbiju i odselila se u Pariz, gde i danas radi u Kulturnom centru Srbije.

Nataša i danas često posećuje Beograd, za koji je vežu porodica i prijatelji, a bliska prijateljstva neguje sa koleginicama sa "Trećeg kanala!, Irinom Vukotić i Marijom Kilibardom, sa kojima godinama stvara divne uspomene.

Pročitajte: Susret starih ljubavi - Bivša žena Vojina Ćetkovića u tajnosti posetila Srbiju! Na ovaj zagrljaj čekala sam godinama! (FOTO)

O emotivnom statusu lepe Nataše ne zna se mnogo, ali je jasno da je voljena i srećna. Ovoga puta izjava ljubavi stigla je od drugarice Irine, koja je na svom Instagramu objavila zajedničku fotografiju uz opis: "Srećan rođendan, ljubavi".

Instagram

 

Bivša žena Vojina Ćetkovića prošle godine rođendan je proslavila u srpskoj prestonici u društvu najboljih drugarica, a da li će to i ove godine biti slučaj, ostaje da vidimo.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading