Celebrity News

Kako ju je ludo voleo, kakva LJUBAV: Pogledajte jedinu fotografiju Vojina Ćetkovića sa prvom suprugom Natašom, ovo sve govori

Fotografija Vojina Ćetkovića sa prvom ženom ne prestaje da se komentariše

Kako ju je ludo voleo, kakva LJUBAV: Pogledajte jedinu fotografiju Vojina Ćetkovića sa prvom suprugom Natašom, ovo sve govori

Boško Karanović

Iako je već dve decenije u srećnom i veoma skladnom braku sa koleginicom Slobodom Mićalović, jedan od naših najpoželjnijih glumaca iza sebe ima ljubavnu priču koja godinama unazad intrigira javnost, a jedina fotografija Vojina Ćetkovića sa prvom ženom koja je osvanula nedavno na društvenim mrežama i napravila pravi bum, tu je da nas na istu i podseti.

Naime, na ludi kamen pre Bobe, Vojin je stao 2001. godine sa Natašom Milovanović nekadašnjom voditeljkom Trećeg kanala koja je u vreme njihovog poznantstva važila za jedno od omiljenih televizijskih lica, dok je i glumac tada bio u jeku popularnosti koje mu je donela uloga u seriji "Porodično blago".

Pročitajte: Da li vam je bolji frajer od Vojina? Ćetkovićeva bivša žena u ljubavi sa MINISTROM, evo koji poznati političar joj je pružio utehu (FOTO)

Story printscreen

 

Vojin i Nataša venčali su se posle tri godine zabavljanja, međutim o njihovom braku, koji nije dugo potrajao, ne zna se mnogo detalja. Ipak, fotografija Vojina Ćetkovića sa prvom ženom svedoči nekada velikoj ljubavi, a osim toga što na istoj deluju veoma zaljubljeno i srećno, veliku pažnju privukao je znatno drugačiji glumčev izgled. Vidno mršaviji, sa svetlom kosom i tankim brkovima koji su tada bili aktuelni, Vojin izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Nakon kraha braka, Vojin je sreću pronašao kraj Slobode koju je sreo na snimanju filma “Zona Zamfirova” i sa kojom je osnovao porodicu, dok je Nataša svoj životni put nastavila daleko od očiju javnosti, odselila u Pariz gde i danas živi, a u Srbiju dolazi povremeno.

Komentari (0)

Loading