Celebrity News

Susret starih ljubavi: Bivša žena Vojina Ćetkovića u tajnosti posetila Srbiju! Na ovaj zagrljaj čekala sam godinama! (FOTO)

Bivša žena Vojina Ćetkovića u tajnoj poseti Srbiji

Susret starih ljubavi: Bivša žena Vojina Ćetkovića u tajnosti posetila Srbiju! Na ovaj zagrljaj čekala sam godinama! (FOTO)

Boško Karanović

Bivša žena Vojina Ćetkovića, nekadašnja voditeljka Nataša Milovanović, ponovo je u Beogradu. Lepa novinarka trećeg kanala RTS-a bila je prva velika ljubav Vojina Ćetkovića, a njihov brak javnost i dalje pamti, iako su na njega stavili tačku pre više od 15 godina.

Bivša žena Vojina Ćetkovića nakon razvoda spakovala je kofere i preselila se u Pariz, grad svetlosti u kome i danas živi i radi u Kulturnom centru Srbije.

Pročitajte: Kako ju je ludo voleo, kakva LJUBAV - Pogledajte jedinu fotografiju Vojina Ćetkovića sa prvom suprugom Natašom, ovo sve govori

Iako već dugo ne živi u Srbiji, Nataša s vremena na vreme dolazi u posetu porodici i prijateljima, od kojih su mnogi upravo kolege sa nekadašnjeg, čuvenog "trećeg kanala".

Story printscreen

 

Fotografije bivše žene Vojina Ćetkovića, iz poslednje posete Srbiji, osvanule su na društvenim mrežama i to u zagrljaju njenih koleginica, koje su joj beskrajno nedostajale.

Pročitajte: Nekima je lepša i od Slobode - Prva žena Vojina Ćetkovića se skinula u kupaći, pogledajte samo to telo i lepotu fatalne plavuše (FOTO)

Naime, Nataša je sa koleginicama Irinom Vukotić i Marijom Kilibardom ostala u bliskim odnosima, te njih tri koriste svaku priliku kako bi uživale u zajednički provedenom vremenu, koje obično protiče u pesmi, veselju izlascima i po kojoj čaši vina.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading