Celebrity News

Najbolje što sam uradio je što sam te prevario! Celokupna prepiska Gorana Ivaniševića i bivše supruge dospela do medija, vređa i ćerku

Ćerka Gorana Ivaniševića našla se među tuženima u optužbi koju je trener podneo protiv bivše žene

Najbolje što sam uradio je što sam te prevario! Celokupna prepiska Gorana Ivaniševića i bivše supruge dospela do medija, vređa i ćerku

Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Niko se nije nadao da će i ćerka Gorana Ivaniševića biti upletena u svađu roditelja.

Goran je, naime, tužio Tatjanu Dragović od koje se razveo pre 13 godina, tvrdeći da je prisvojila imetak koji joj ne pripada po osnovu duga, ali da ga u celosti nije vratila, a jedan deo tužbe glasi i na ime Amber Ivanišević.

Pročitajte: Teniski as zbog nje prevrnuo nebo i zemlju, a ona ga ostavila zbog 12 godina mlađeg Apolona - Ovako izgleda muž Tatjane Dragović

Deceniju i po je prošlo od okončanja braka sportiste i njegove izabranice, a po svemu sudeći, oni prava oko imovine na brakorazvodnom poravnanju nisu dobro razgraničili, zbog čega je sada nastao problem.

Profimedia

 

Po istraživanju „Nacionala”, u brakorazvodnom sporazumu potpisanom 8. marta 2012. i overenom kod javnog beležnika u Rijeci, stoji da je Goran na Tatjanu preneo deonice Karlovačke banke nominalne vrednosti 4,5 miliona kuna u celosti, bez naknade, a ugovorom je bilo određeno i kako će se deliti zarada u slučaju da Tatjana odluči da proda akcije.

Profimedia

 

Bivša Ivaniševićeva žena upisana je kao vlasnica nekretnine od 210 kvadrata u Dalmatinskoj ulici u Zagrebu, koji je, prema podacima iz ovog ugovora, kupila 2004. godine od Pere Lozice. Poseduje i stan od 434 kvadrata u Radničkoj ulici u Zagrebu i ima četiri garažna mesta na istoj adresi.

Profimedia

 

Obavezala se da će polovinu od prodaje navedenih nekretnina, ukoliko se na to odluči, u roku od osam dana, a po izmirenju hipoteke, dati Goranu, što se očigledno nije dogodilo te ju je on tužio.

Optužio ju je da je sa zajedničkog računa u Monte Karlu skoro šest godina, tačnije od septembra 2015. do aprila 2021. godine, pozajmila 2,9 miliona evra u različitim valutama, te da ni trećinu nije vratila.

Profimedia

 

Ćerka Gorana Ivaniševića i bivša supruga novac su potrošile, a po svoj prilici, dug od 2,47 miliona evra nemaju da vrate, zbog čega je s njegove strane usledila nova tužba, u kojoj stoji da sportista traži otplatu uz kamatu.

Pročitajte: Šokantan obrt! Goran Ivanišević preko noći postao nasilnik i žrtva bivše supruge - Sve detalje izneo javno, evo šta mu je sve uradila (FOTO)

Nažalost, u medije je dospela njegova ranija gotovo preteća prepiska sa suprugom, gde on navodno vređa nju ali i ćerku, koju uzgred tuži za polovinu stana koji joj je Tatjana prepisala.

Druga supruga Gorana Ivaniševića - Instagram
 

– Najbolje što sam uradio za ovih 15 godina je što sam te prevario, ali sam, nažalost, pogrešio što sam ponovo bio sa tobom – poručio je svojevremeno Ivanišević bivšoj, a šta se još u tim porukama može naći očigledno nije za javnost, čim niko nije preneo celokupan sadržaj.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading