Celebrity News

Lenka Udovički otkrila neprijatne detalje iz braka sa Radetom Šerbedžijom: Ovo nikome nisam rekla (FOTO)

Supruga Radeta Šerbedžije otvorila dušu

Lenka Udovički otkrila neprijatne detalje iz braka sa Radetom Šerbedžijom: Ovo nikome nisam rekla (FOTO)

Ata Images

Supruga Radeta Šerbedžije, rediteljka Lenka Udovički, zbog braka sa glumcem suočila se s raznim izazovima o kojiima je godinama kasnije prvi put progovorila.

Naime, dvadeset godina mlađa izabranica dramskog umetnika, koji se školovao u Zagrebu, a najveći deo karijere ostvario u Holivudu i Srbiji, bila je prinuđena da 90-ih napusti voljeni Beograd u kome je odrasla sa  tri sestre.

Pročitajte: Prva žena Radeta Šerbedžije bila je ona - Cela Jugoslavija se divila njenoj lepoti, a niste znali da je rodila decu slavnom glumcu (FOTO)

Malo poznata činjenica je da je Lenkina majka Bolivijka, zbog čega su njene sestre rođene svaka u različitoj državi: jedna u Americi, druga u Urugvaju i treća u Boliviji, ona u srpskoj prestonici, a svaka je kasnije odabrala različitu lokaciju za život.

Profimedia

 

Po uzoru na tetke, Lenkine i Radetove naslednice takođe su se raštrkale svuda po svetu. Nina živi u Beogradu, Vanja u Australiji studira pravo, dok je Milica u Liverpulu na muzičkoj akademiji.

Sa željom da naslednicama osigura bezbedan i lagodan život supruga Radeta Šerbedžije svojevremeno nije mnogo razmišljala kada se povela priča o životu u Londonu, a zatim i u Americi.

Instagram

 

Neposredno posle rođenja Nine poznati supružnici otputovali su s jednim koferom, a povratak u Srbiju, gde su Radetu pretili smrću, nije dolazio u obzir.

Prepustili su se životu u inostranstvu, koji je zapravo bio dosta zahtevan i takav je ostao sve dok Rade nije prokrčio sebi put do Holivuda. 

Profimedia

 

Uprkos izazovima i nekim situacijama koje nisu za prepričavanje Lenka je svojevremeno za medije potvrdila da se ni zbog čega ne kaje, te da bi sve isto uradila, počev od prepuštanja Radetu, prema kojem je u početku bila sumnjičava.

Pročitajte: Ubrzo posle 76. rođendana - Stižu loše vesti o zdravlju Radeta Šerbedžije, Lenka mu je najveća podrška

- Ta njegova popularnost me je na početku jako odbijala, a čini mi se da me je na kraju to odbijanje privuklo njemu. Dugo nikome nisam priznala da smo zaljubljeni, pa ni najboljoj prijateljici mesecima nisam rekla da smo Rade i ja zajedno - bila je jasna Lenka, koja danas uživa u mirnom životu kraj glumca i pesnika u domu u Rijeci.

Mirna Marković

 

Deca su otišla svako svojim putem, a njih dvoje prepušteni su svojoj ljubavi i stvaralaštvu.

Komentari (0)

Loading