Celebrity News

JEDINA FOTOGRAFIJA SA DRUGOG VENČANJA ŠABANA ŠAULIĆA! Mlada kao iz bajke, a on ne skida osmeh sa lica

Venčanje Šabana i Gordane Šaulić - jedina fotografija

JEDINA FOTOGRAFIJA SA DRUGOG VENČANJA ŠABANA ŠAULIĆA! Mlada kao iz bajke, a on ne skida osmeh sa lica

Četrdeset tri godine trajala je ljubavna priča Gordane i Šabana Šaulića. Bilo je uspona i padova, ali je ljubav bila nesalomiva. Goca se čak dva puta udala za kralja narodne muzike, a venčanje Šabana i Gordane Šaulić bio je dan za pamćenje.

Svojevremeno, Šaban je za medije otkrio kako je došlo do toga da mu njegova Gordana čak dva puta kaže sudbonosno "da".

Privatna Arhiva

- Jesam, kad sam se oženio s njom. I ne jedanput, nego dvaput. Prevario sam je da se uda za mene, dva puta. Jedanput smo se razveli, mojom greškom, napravio sam s... Ludovao sam, pogotovo sa Radetom Vučkovićem, po dva-tri dana nismo izlazili iz kafane, kao da nemamo ženu. I žena poludela i kaže: "Ako ćeš ti tako, daj da završimo". I ja onako, nisam se još otreznio, kažem: "Pa, može". Nisam imao pojma da će ona to ozbiljno da shvati. Kad ona tras, poturi mi da potpišem nešto, i ja potpišem. A, u stvari, potpisujem razvod! Kad sam ja došao sebi, sutra-prekosutra, kad sam se malo otreznio, rekoh: "Pa, ja se stvarno razvedoh!" - ispričao je tada Šaban u jednoj emisiji i otkrio da su tom prilikom Gordana i Šaban bili rastavljeni 15 do 17 dana, a onda ju je ponovo izveo pred matičara.

Pročitajte: Ja sam ŠABANOVA ŽENA, a ti?! Tajni razgovor udovice i ljubavnice Šabana Šaulića, Cuca ispričala šokantne detalje

Drugo venčanje Šabana i Gordane Šaulić za njih je bilo podjednako značajno kao i prvo, a jedina fotografija tog dana svedoči o njihovoj istinskoj sreći.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Komentari (0)

Loading