Celebrity News

Ja sam ŠABANOVA ŽENA, a ti?! Tajni razgovor udovice i ljubavnice Šabana Šaulića, Cuca ispričala šokantne detalje

Gordana Šaulić i Ivona Negovanović Cuca ponovo su tema tabloida

Ja sam ŠABANOVA ŽENA, a ti?! Tajni razgovor udovice i ljubavnice Šabana Šaulića, Cuca ispričala šokantne detalje

ata images rajko ristic

Nakon što su medijima počele da kruže spekulacije da je Šaban Šaulić svoju suprugu sa kojom je više od četiri decenije bio u braku prevario Gordana Šaulić i Ivona Negovanović Cuca postale su glavna tema trač partija po gradskim kuloarima. 

Pročitajte: Cipele Gordane Šaulić su san svake žene: Pre nje ih nosila OVA poznata žena, savršene su za letnje proslave i mature (FOTO)

Pričalo se i raspravljalo ima li istine o neverstvu kralja narodne muzike. Mnogi su tvrdili da i te kako ima, čak su tome posvedočili snimci na kojima Šaban ljubi 39 godina mlađu neafirmisanu koleginicu. Drugi su pak tvrdili da pevač supruzi sa kojom ima troje dece tako nešto nikada ne bi uradio, te da bi se ona zasigurno od njega odmah razvela.

Ata Images

 

 

Šta je od svega što se spekulisalo istina najbolje danas znaju Gordana Šaulić i Ivona Negovanović Cuca, koje nikada nisu imale priliku niti su želele da se upoznaju, ipak svojevremeno su putem medija razmenile par reči.

Pročitajte: Ćerka Mihajla Šaulića u prvim satima života već je osvojila sva srca! Pogledajte prvu fotografiju preslatke Manje

Dok je mlada pevačica pokušavala svoje postupke da opravda tvrdeći kako nikada nije bila Šabanova ljubavnica, Gordana je ponosito na pitanja novinara o razvodu odgovarala:

- Ne razvodimo se. Šaban nikada neće otići od kuće. Cuce lete, otpadaju kao mušice.

Privatna Arhiva

 

Istina je, međutim, da se Goca jednom ipak razvela od Šabana. To se dogodilo davno, još na početku braka, a o tome je za medije sam muzičar pričao.

Pročitajte: Napravila je Šabanu haos od života, sada se udala za NJEGA: Pogledajte kako Cuca sada izgleda i fotografije sa venčanja koje će vas ŠOKIRATI

- Prevario sam Gocu da se uda za mene, dvaput. Jedanput smo se razveli, mojom greškom, napravio sam s... Ludovao sam, pogotovo sa Radetom Vučkovićem, po 2-3 dana nismo izlazili iz kafane, kao da nemamo ženu. I žena poludela i kaže: "Ako ćeš ti tako, daj za završimo". I ja onako, nisam se još otreznio, kažem: "Pa, može".

Pročitajte: U vreme razvoda, OVAKO su izgledali: Nikad viđena fotografija Goce i Šabana Šaulića krije tajnu

-Nisam ja imao pojma da će ona to ozbiljno da shvati. Kad ona tras, poturi mi da potpišem nešto, i ja potpišem. A, ustvari, potpisujem razvod!

-Kad sam ja došao k sebi, sutra-prekosutra, kad sam se malo otreznio, rekoh: "Pa, ja se stvarno razvedoh!" I onda trči opet tamo, moli, kumi, traži...Dugo smo bili razvedeni. Negde oko 15 do 17 dana - prisećao se Šaban, koji sa Gordanom ima troje dece Sanelu, Mihajla i Ildu koja je krenula njegovim stopama.

Zoran Kuzmanović Munja

 

Cuca je godinama u medijima izjavljivala da joj je Goca pretila, ali Šabanova supruga na tu temu nikad nije želela da govori, držeći se damski i iznad situacije.

Nakon što se mlada pevačica udala i pronašla svoju sreću daleko od Šaulića, konačno je i ostavila tu porodicu na miru.

 

 

Komentari (0)

Loading