Celebrity News

Jedine fotografije venčanja Tome Zdravkovića sa drugom suprugom! Evo kako je izgledala Milica koja mu je slomila srce (FOTO)

Venčanje Tome Zdravkovića sa drugom suprugom proteklo je u tajnosti

Jedine fotografije venčanja Tome Zdravkovića sa drugom suprugom! Evo kako je izgledala Milica koja mu je slomila srce (FOTO)

Instagram

Venčanje Tome Zdravkovića sa drugom suprugom slučajno je dospelo do medija i otkrivene su pojedinosti koje je malo ko znao.

Pokojni kantautor, voljen širom Zemljine kugle, obožavao je žene, jednu posebno, ali s njom ga, nažalost, sudbina nikada nije spojila.

Pročitajte: Kada je saznao da je neizlečivo bolestan, Toma Zdravković otpevao NAJLEPŠU LJUBAVNU PESMU svih vremena - Krije strašnu tugu

Veruje se da je zbog platonske ljubavi prema koleginici Silvani Armenulić godinama tragao za „gospođicom pravom” koja će umeti da se nosi s njegovom ranjivom dušom sklonoj alkoholu i kocki.

Privatna arhiva / Instagram

 

Mir je prvo potražio pored Olgice, s kojom ima ćerku Žaklinu, a ubrzo potom skrasio se kraj Milice Božić, o kojoj se vrlo malo zna.

Milica je, naime, kraj Tome provela svega dve godine, a odsustvo želje i snage da se nosi s njegovim manama navelo ju je da preseče i razvede se. 

Instagram

 

Kasnije se ponovo udala i rodila dve ćerke, zahvaljujući kojima su do javnosti dospele fotografije koje najbolje svedoče o tome kako se venčanje Tome Zdravkovića sa drugom suprugom odvijalo.

Mladenci su bili izuzetno mladi, elegantno obučeni, a najlepši detalj koji ih je oboje krasio bio je širok osmeh.

 

Slike su crno-bele, što govori o periodu u kome su nastale, a to što su ih podelile mladine ćerke, dokaz je da Milica Tomu nikada nije prebolela, te da je sve uspomene na njega sačuvala.

Pročitajte: Radmilo Armenulić do detalja objašnjava šta je sve LAŽ u filmu Toma - Sve ovo nije fer prema mojoj Silvani

Nažalost, druga supruga Tome Zdravkovića preminula je pre nekoliko godina pa nije dočekala da vidi film, iako za period proveden kraj nje reditelji nisu pronašli mesta.

 

 

Veruje se da će se i taj detalj života slavnog muzičara dočarati u seriji koja se očekuje.

Toma se posle Milice ženio još dva puta.

 

Komentari (0)

Loading