Celebrity News

Svi se okretali za njima! Mirjana Bobić se na crvenom tepihu pojavila sa misterioznim muškarcem, osmeh sve govori (FOTO)

Emotivni partner Mirjane Bobić Mojsilović ponovo tema javnosti

Svi se okretali za njima! Mirjana Bobić se na crvenom tepihu pojavila sa misterioznim muškarcem, osmeh sve govori (FOTO)

Studio Tesic

Emotivni partner Mirjane Bobić Mojsilović često je tema domaće javnosti. Naime, od kada je ostala udovica i oprostila se od svoje najveće ljubavi, doktora Ljubomira Mojsilovića Buce, koji je otišao prerano i iznenada u 37. godini života, ona o svom emotivnom statusu nije govorila.

Nikada više nije stala pred matičara, iako nije krila da je u njenom životu ljubavi bilo i kasnije. Samoću je donekle birala zbog ćerke Mile, ali kako je danas ona odrasla, uspešna i udata žena, svi se pitaju da li postoji emotivni partner Mirjane Bobić Mojsilović i da li je zaslužan za njen široki osmeh.

Petar Đorđević

 

– Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno nikada nisam htela da se udam. Svesno sam birala muškarce s kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze da ne bih ugrozila svoju ćerku. Za dete je ta situacija uvek potresna i ono je uvek oštećeno – izjavila je svojevremeno.

Pročitajte: NOVI DEČKO Mirjane Bobić Mojsilović je prezgodan i pravi džentlmen - Objavila i fotografiju, topi se u njegovom zagrljaju (FOTO)

Ipak, svaki put kada se spisateljica u javnosti pojavi s nekim misterioznim muškarcem, nagađa se o tome da li je on novi emotivni partner Mirjane Bobić Mojsilović, pa tako i ovog puta, kada se elegantna i sa širokim osmehom pojavila na događaju povodom 75. rođendana „Poršea” u društvu misterioznog muškarca. 

Ata Images

 

 

Da li je ponovo emotivno ispunjena, Mira će verovatno kao i do sada to sačuvati za sebe, ali njen osmeh govori da je u životu baš na pravom mestu, srećna i ispunjena.

 

Komentari (0)

Loading