Moda

Predaje na fakultetu, a obukla se OVAKO! Evo zašto svi ogovaraju ćerku Mirjane Bobić Mojsilović (FOTO)

Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović sklona je spajanju različitih modnih stilova

Predaje na fakultetu, a obukla se OVAKO! Evo zašto svi ogovaraju ćerku Mirjane Bobić Mojsilović (FOTO)

Modni kritičari se slažu da ćerka Mirjane Bobić Mojsilović ima izuzetno istančan stil odevanja. Zaključak da je Mila Mojsilović posebna u svakom pogledu pa i modnom donet je prvenstveno na osnovu njenog odabira haljine za venčanje, a zatim i svih ostalih njenih odevnih kombinacija uklopljenih za privatne prilike.

Pročitajte: Medeni mesec za smele! Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović sa mužem otputovala na ovu destinaciju: Svi komentarišu jedno (FOTO)

siniša trifunović weddings

 

Budući da je nakon završetka studija arhitekture dobila zaposlenje na fakultetu kao predavač, u velikoj meri korigovala je način oblačenja u profesionalne svrhe, privatno je ostala dosledna svom specifičnom ukusu.

Pročitajte: Zbog ljubavi je muškarac i na ovo spreman: Iznenadićete se čime se bavi zet Mirjane Bobić Mojsilović

Instagram

 

Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović sklona je spajanju nespojivog, te se vrlo često u njenom ormaru mogu naći kako haljine, pantalone i košulje običnog kroja, tako i one nešto malo izazovnije, otvorenije i ekstravagantnije. Ista situacija je i sa cipelama. Milin cipelarnik prepun je klasičnih komada potpetica, međutim vrlo rado, recimo za praznične prilike, ona voli da ponese ekstravagantnije komade, namenjene estradnoj sceni.

Pročitajte: Ljudi, ja sam se ZALJUBILA: Evo ko je osvojio srce Mire Bobić Mojsilović, sve je priznala (VIDEO)

Instagram

 

Čizme koje je ponela u novogodišnjoj noći upravo su dokaz tome. Tamno sive, duboke, prekrivene šljokicama sa visokom potpeticom, preko kolena odlično su se uklopile uz oversize sako i haljinu bež nijanse. 

Komentari (0)

Loading