Moda

Predaje na fakultetu, a obukla se OVAKO! Evo zašto svi ogovaraju ćerku Mirjane Bobić Mojsilović (FOTO)

Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović sklona je spajanju različitih modnih stilova

Predaje na fakultetu, a obukla se OVAKO! Evo zašto svi ogovaraju ćerku Mirjane Bobić Mojsilović (FOTO)

Foto: Jakov Simović

Modni kritičari se slažu da ćerka Mirjane Bobić Mojsilović ima izuzetno istančan stil odevanja. Zaključak da je Mila Mojsilović posebna u svakom pogledu pa i modnom donet je prvenstveno na osnovu njenog odabira haljine za venčanje, a zatim i svih ostalih njenih odevnih kombinacija uklopljenih za privatne prilike.

Pročitajte: Medeni mesec za smele! Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović sa mužem otputovala na ovu destinaciju: Svi komentarišu jedno (FOTO)

siniša trifunović weddings

 

Budući da je nakon završetka studija arhitekture dobila zaposlenje na fakultetu kao predavač, u velikoj meri korigovala je način oblačenja u profesionalne svrhe, privatno je ostala dosledna svom specifičnom ukusu.

Pročitajte: Zbog ljubavi je muškarac i na ovo spreman: Iznenadićete se čime se bavi zet Mirjane Bobić Mojsilović

Instagram

 

Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović sklona je spajanju nespojivog, te se vrlo često u njenom ormaru mogu naći kako haljine, pantalone i košulje običnog kroja, tako i one nešto malo izazovnije, otvorenije i ekstravagantnije. Ista situacija je i sa cipelama. Milin cipelarnik prepun je klasičnih komada potpetica, međutim vrlo rado, recimo za praznične prilike, ona voli da ponese ekstravagantnije komade, namenjene estradnoj sceni.

Pročitajte: Ljudi, ja sam se ZALJUBILA: Evo ko je osvojio srce Mire Bobić Mojsilović, sve je priznala (VIDEO)

Instagram

 

Čizme koje je ponela u novogodišnjoj noći upravo su dokaz tome. Tamno sive, duboke, prekrivene šljokicama sa visokom potpeticom, preko kolena odlično su se uklopile uz oversize sako i haljinu bež nijanse. 

Komentari (0)

Loading