Celebrity News

Odustao od monaškog života da bi se oženio njom, pa dobili sina: Bivši muž Ivane Žigon ne prestaje da iznenađuje, evo šta je sad uradio

Ispovest Ivane Žigon o bivšem mužu snažna je

Odustao od monaškog života da bi se oženio njom, pa dobili sina: Bivši muž Ivane Žigon ne prestaje da iznenađuje, evo šta je sad uradio

Ispovest Ivane Žigon o spletu okolnosti i razvodu od 11 godina mlađeg Grigorija Brkovića svojevremeno je podigla pravu medijsku prašinu.

Naime, bivši muž glumice zbog ljubavi prema njoj napustio je monaški život i manastir Prohor Pčinjski, s njom je dobio i sina Stevu, međutim, to nije bio kraj neočekivanog ponašanja bivšeg monaha.

Pročitajte:Bivši dečko Ivane Žigon bori se na Pesmi za Evroviziju da predstavlja Srbiju u Liverpulu- Da li ste ga primetili na TV-u? (FOTO)

Od dramske umetnice, koja se godinama borila sa kancerom i očigledno spas pronašla u veri, on se razveo svega par leta od venčanja 2006. godine.

Privatna Arhiva

 

Ko je inicirao razlaz do dan-danas nije poznato.

Nije ispovest Ivane Žigon za medije bila baš toliko detaljna, ali je svakako otkrila neke manje poznate detalje o njenom životu sa već sada bivšim partnerom.

Privatna Arhiva

 

‒ Iako smo se Grigorije i ja rastali pre nekoliko godina, mi smo, zahvaljujući sinu, i dalje porodica. Griša je sve bolji otac – kazala je Ivana za „Gloriju”, čime je donekle zaintrigirala javnost da se pita da li potreba da njen izabranik bude bolji otac zapravo izrodila potrebu za rastankom.

Kakav god da je odgovor, činjenica je da se situacija u velikoj meri sada promenila te da dramska umetnica uživa u pogledu na odnos koji Steva i Grigorije imaju. 

Printscreen Exkluziv

 

– On sada ima svoj teniski klub u Vinči i Stevo tamo uživa s puno omladine. U svemu čemu ga je otac naučio, od fudbala do šaha, perfektan je. Polako se navikavam na ulogu majke iz drugog plana, tata je u ovim godinama najvažniji ‒ bila je jasna Ivana.

Ona je, međutim, napomenula da osim likom, naslednik i karakterno dosta podseća na nju, iako u ocu ima divnog uzora.

Pročitajte: TRUDNA Ivana Žigon uslikana na ulici- Stomak do zuba, pogledajte kako joj lepo stoji blagosloveno stanje (FOTO)

‒ Stefan Stevo je neverovatno duhovit i nesnosno tvrdoglav, ali mu sve oprostim kad ga vidim da čita. Voli da mi odgovori poslovicom, jer zna da će me to razoružati i da ću ga posle takve oštroumnosti pustiti da sa svojim društvom igra igrice i do tri ujutru, što mi naravno ne služi na čast. Ponekad mi se zavrti u glavi kad me okrene oko svog malog prsta, ali se malo utešim kad se setim svog detinjstva ‒ kroz smeh je priznala ponosna što u svom nasledniku vidim ponešto i od svojih poznatih roditelja.

Instagram screenshot

 

 

 

Komentari (0)

Loading