Celebrity News

Jelena Đoković odlučila da više ne ćuti! Novak nije savršen: Vreme da javnost sve sazna (FOTO)

Brak Jelene i Novaka Đokovića jedan je od najskladnijih ali i najintrigantnijih na ovim prostorima

Jelena Đoković odlučila da više ne ćuti! Novak nije savršen: Vreme da javnost sve sazna (FOTO)

Mnogo puta do sada brak Jelene i Novaka Đokovića bio je tema medija.

Raspravljalo se o odnosu popularnih supružnika iz svih uglova. S jedne strane se prepričavalo da su skladni i da divno funkcionišu, s druge strane spekulisalo se o Novakovim preljubama, lošem odnosu Jelene sa njegovim roditeljima Srđanom i Dijanom i tako ukrug. 

Pročitajte: Namirnica bez koje Jelena Đoković ne može da zamisli dan - Ubrzava metabolizam, jača imunitet, a masne naslage topi

Uprkos nagađanjima i naslovima u žutoj štampi, čini se da brak Jelene i Novaka Đokovića i dalje stoji na čvrstim nogama, a kruna njihovog odnosa su deca Stefan i Tara, kojima su sve podredili.

Iz ljubavi prema svojim naslednicima Fondaciju su prilagodili najmlađima. Svakodnevno se može čuti da su u nekom manjem mestu u Srbiji otvorili obdanište, da su izgradili igraonice, ali i da su pokrenuli radionice namenjene deci i roditeljima, u cilju zdravog odgoja i vaspitanja.

Instagram

 

U tim radionicama rade stručnjaci, doktori, vaspitači, svi oni koji na bilo koji način mogli da pomognu, savetima i smernicama.

Svi priznaju da je roditeljstvo u današnje vreme jedan od najzahtevnijih poslova i uloga kojoj se moraju i otac i majka 24 časa posvetiti, priznaje to i Jelena koja svu pomoć ovog sveta ima.

Ata Images

 

Nije tajna da ima kuvaricu, čistačicu ali i dve bebisiterke, i pored toga vrlo je fokusirana da zajedničko vreme sa svojim naslednicima provodi kvalitetno, da u njihovom prisustvu ne viče, da se ne vodi krilaticom „batina je iz raja izašla”, da s njima razgovara kada god za to vidi prostora, a za taj njen pristup i novo shvatanje roditeljstva upravo su najzaslužniji stručnjaci s kojima svakodnevno sarađuje.

Pročitajte: Do sada smo je viđali u poslovnim varijantama, a evo kako Jelena Đoković izgleda na ulici kada je niko ne gleda (FOTO)

Iz razloga što se od njih mogu čuti pametne i vrlo korisne stvari, jednu od saradnica na Fondaciji Smiljanu  ugostila je u svom podkastu gde su razgovarale na temu „Podrška ne perfekcija”.

ATA images

 

Na pitanje perfekcije Smiljana se našalila spomenuvši kako je Jelenin suprug jedan od retkih koji je u svom poslu savršen, na šta joj je ona odgovorila da se Novak ne bi složio s tim da je savršen. Obe su se naravno nasmejale, jer je istina da uvek može bolje i više.

Vodeći se ovom idejom, da uvek može lepše i drugačije, brak Jelene i Novaka Đokovića skladan je i čvrst.

Ata Images

 

Popularni supružnici na vreme su shvatili da na odnosu mora da se radi te to svakodnevno čine uprkos obavezama.

 

 

Komentari (1)

Loading
Pesimista

18:31 20.10.2023

Nemam nameru da branim Novaka, bilo da je to istina ili ne, ali ima li neko ko je savršen? Kao drugo, prljav veš iz kuće se ne izlaže na ulici.