Celebrity News

Volite svoju decu i budite manje zli: Ljubinku Klarić napustio sin, teško joj pao rastanak od naslednika

Sin Ljubinke Klarić napustio Srbiju

Volite svoju decu i budite manje zli: Ljubinku Klarić napustio sin, teško joj pao rastanak od naslednika

Ata Images/Antonio Ahel

Sin Ljubinke Klarić napunio je nedavno 14 godina i doneo veoma važnu životnu odluku. Iako joj je srce u tom trenutku obuzela velika tuga, glumica je podržala svog naslednika i nesebičnom, majčinskom ljubavlju pomogla mu je da se spakuje i otisne u novu životnu avanturu.

Naime, Kosta je poželeo da svoje srednjoškolske dane započne u Los Anđelesu i preseli se kod oca. Ovu odluku Ljubinka je podržala i uz dogovor sa bivšim suprugom, s kojim je ostala u dobrim odnosima, upravo zbog dobrobiti svog sina, poslala je Kostu u Ameriku.

Instagram

 

Sada je objavila fotografiju svog naslednika, koji je odabrao školu u koju će ići. Glumica nije krila da je preponosna, uprkos kritikama koje je doživela na mrežama, kada je objavila da sina pušta na školovanje u inostranstvo.

Pročitajte: Išao na odvikavanje od igrica, pa konačno našao svoj put! Sin Ljubinke Klarić odabrao profesiju i ne, neće ići maminim stopama (VIDEO)

Podsećamo, sina je dobila sa suprugom Nebojšom Jovanovićem, zbog koga je privremeno zapostavila karijeru. Ipak, posle nekoliko godina, par je stavio tačku na svoj brak, a glumica se sa sinom vratila u Srbiju.

– Kostu sam dobila kada sam imala 31 godinu. Nikad pored njega nisam želela još jedno dete. Ne znam da li će ovo zvučati loše, ali nisam ljubitelj dece. Oduvek me je frustriralo stvaranje porodice, kuvanje, da podižem decu i budem u raznim Vajber grupama s roditeljima – govorila je glumica svojevremno o svom odnosu prema majčinstvu, ne krijući da je Kosta ceo njen svet.

Komentari (0)

Loading