Celebrity News

Nataša Pavlović prvi put javno progovorila o svom poroku: Zdravo se hrani, redovno vežba ali ovome ne može da odoli

Porok Nataše Pavlović sve je iznenadio

Nataša Pavlović prvi put javno progovorila o svom poroku: Zdravo se hrani, redovno vežba ali ovome ne može da odoli

Porok Nataše Pavlović tema je javnosti unazad nekoliko dana, a lično voditeljka putem društvenih mreža otkrila je o čemu je tačno reč.

Ponosna mama dvojice sinova Olega i Jana, snimala se u svom automobilu dok žvaće žvaku, duva balone, poput deteta, a njena objava u produžetku snimka mnoge je zabrinula, većma zaintrigirala.

Pročitajte: Nikad viđena fotografija Nataše Pavlović i Marka Živića! Svi vide da joj je još uvek u srcu, a evo kako je reagovao sadašnji suprug

- Moj porok su slatke žvake...žvaćem - dodala je kroz osmeh voditeljka koja se nekada vrlo uspešno bavila manekenstvom, zbog čega je čuđenje i negodovanje javnosti i usledilo.

Arhiva Hello!

 

Dobro je poznato da je režim ishrane manekenki i modela striktno utvrđen, bez šećera, nezdravih masti i ugljenih hidrata.

Pod nepoželjnom ishranom su svakako i slatke žvake, koje dovode do viška kilograma.

Konstantnim unosom šećera i žvakanjem želudac dobija poruku da stiže nova hrana zbog čega luči kiselinu i tako dolazi do potrebe za novim obrokom.

Instagram

 

Veruje se da je porok Nataše Pavlović razvijen tek pošto je voditeljka batalila svet modelinga i postala mama dvojice sinova, koji su od najranijih dana zavoleli sve vrste jestivih zanimacija za decu.

Pročitajte: Kako ga samo dobro nosi! Nataša Pavlović ponela trend sezone - svi će želeti da je iskopiraju! (FOTO)

Nataša ne skriva da svojim naslednicima u svom domu ona redovno priprema i palačinke, kao i ostale slatkiše te da im rado dozvoljava da okupljaju društvo i prave kućne žurke.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading