Lifestyle

Zavirite u kuhinju Nataše Pavlović! Svaki detalj je na svom mestu, a sudopera je san svake domaćice (FOTO)

Dom Nataše Pavlović san je svake četvoročlane porodice

Zavirite u kuhinju Nataše Pavlović! Svaki detalj je na svom mestu, a sudopera je san svake domaćice (FOTO)

Neretko Nataša Pavlović privatnost deli s javnošću. Zapravo, u par intervjua ona je dovoljno, po njenim merilima, o svojim dečacima Janu i Olegu i suprugu Predragu ispričala te da se ne bi ponavljala, već neko vreme je izuzetno diskretna. Instagram kao jednu od najpopularnijih mreža ona, međutim, vrlo aktivno koristi a tu joj se povremeno omakne da otkrije ono što kolegama novinarima možda i ne bi. Dom Nataše Pavlović, recimo nikada nije bio tema niti jednog lifestyle magazina, nije dozvoljala voditeljka da fotografi zavire u njen kutak, dok joj na Instagramu nije problem da pokaže kako njena nekretnina izgleda.

Instagram

 

Instagram

 

 

U par navrata, zahvaljujući profilu na pomenutoj platformi, Natašini fanovi mogli su da zavire u njen dnevni boravak, a pre par dana ona je načinila korak dalje te je s javnošću podelila i kako joj kuhinja izgleda.

Pročitajte:Praktična žena IZMENILA LIČNI OPIS: Nataša Pavlović uradila ZAHVAT NA LICU, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Na snimku na kom priprema hranu moglo se videti da je deo u kom voditeljka za svoju porodicu priprema hranu izuzetno moderan. Da su elementi i bela tehnika ugradni, kao i da ona poseduje kuhinjsko ostrvo namenjeno za dodatno odlaganje posuđa, a služi i kao šank.

Instagram

 

Instagram

 

Tome svedoče barske stolice uredno poređane, dok iza njih stoji frižider pretrpan magnetima sa putovanja.

Pročitajte:Brzinska, a dobra klopa: Recept Nataše Pavlović pravi izbor za leto (video)

Pored šporeta stoji aparat za espreso i sokovnik, a u drugom uglu smeštena je dvodelna sudopera sa rešetkama namenjena za brže pranje voća i povrća.

Instagram

 

 

Dom Nataše Pavlović, na prvom mestu kuhinja, san je svake ozbiljne domaćice.

 

Komentari (0)

Loading