Celebrity News

Ana Bekuta progovorila o borbi sa zdravstvenim problemom: Mnoge žene će se prepoznati, proces izlečenja je spor ali dostižan (FOTO)

Zdravlje Ane Bekute u fokusu je javnosti

Ana Bekuta progovorila o borbi sa zdravstvenim problemom: Mnoge žene će se prepoznati, proces izlečenja je spor ali dostižan (FOTO)

Zdravlje Ane Bekute nije u najboljem stanju, a sa čim se to estradna umetnica već neko vreme bori gotovo niko donedavno nije znao.

Pročitajte: Smršala, podmladila se, pa počela da se oblači kao da ima trideset! Auuuu Ana, zar ti ovo priliči

Čak i članovi porodice sin Igor Polić, unuka Sonja i unuk Branko, bili su upućeni tek u pojedine segmente, dok je prave detalje pevačica čuvala samo za sebe.

Ata Images

 

Povremeno se, doduše,  obraćala pratiocima na Instagramu obaveštavajući ih da je odlučila iz korena da promeni život, te da je počela sa dijetom i novim režimom ishrane ai niko nije mogao ni da nasluti da je poljuljano zdravlje Ane Bekute zapravo pravi razlog njene borbe i odricanja.

Boško Karanović

 

O čemu se tačno radi tek s prvim povoljnim rezultatima odlučila je da progovori i to opet putem Instagrama.

Pročitajte: Kuma Ane Bekute KONAČNO razvezala jezik - Vreme je da čujete istinu o TOJ ŽENI i kroz šta sam sve prošla zbog nje! (FOTO)

- Nakon tri nedelje promišljenje ishrane moja krvna slika je besprekorna - napisala je Bekuta pa se zahvalila timu stručnjaka koji su joj na putu do poboljšanja zdravlja pomogli.

Instagram

 

 

Ana ne krije da je krenula i sa treninzima koje redovno praktikuje u svom domu na Vraćaru.

 

Komentari (0)

Loading