Celebrity News

Sin Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske rekao šta misli o očevoj novoj devojci Mini: Matijin stav je jasan, evo šta im se desilo u kući

Sin Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske na letnjem je raspustu

Sin Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske rekao šta misli o očevoj novoj devojci Mini: Matijin stav je jasan, evo šta im se desilo u kući

S prvim lepim vremenom manekenka Danijela Dimitrovska zaputila se s prijateljima u Grčku. Danima bivša Amidžićeva supruga objavljuje fotografije s primorja, a dok ona uživa u samačkom životu i novom životnom razdoblju, njenog naslednika Matiju čuva ponosni tata. Budući da je sin Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske već desetak dana na raspustu, voditelj je doneo odluku da zajedničko vreme sa jedincem ne provodi na vrelom asfaltu već u klimatski prijatnijim krajevima, stoga je sa njim on otputovao, takođe poput Danijele na jug.

Pročitajte: Tajno VENČANJE Ognjena Amidžića i Mine šokiralo i najbliže: Pogledajte koliko samo ona sija pored svog mladoženje (FOTO)

Nikoga nije začudilo što je Ognjen odabrao da sina povede na more. Nije mu prvi put, već su njih dvojica sami letovali, ono što je sve ostavilo u šoku je odluka voditelja da na odmor prilagođen nasledniku povede novu devojku i saradnicu Minu Naumović.

Instagram

 

Mlada televizijska nada i autor emisije "Amidži šou" pre par meseci obelodanilli su emotivnu vezu i od tada ne prestaju da objavljuju zajedničke fotografije. Stalno negde putuju van Srbije, a budući da su, po pisanju portala, nedavno otpočeli i život pod istim krovom, rade zajedno i gotovo su nerazdvojni, svima je bilo čudno što je i sada, kada treba da provede isključivo trenutke sa sinom ponovo Ognjen na odmor poveo Minu.

Pročitajte: Koliko su zaljubljeni! Prvo letovanje Ognjena Amidžića i Mine Naumović: Pogledajte fotografije para sa egzotične destinacije

Razlog za to evidentan je, a tiče se odnosa koji sin Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovski ima sa očevom novom izabranicom. Oni se divno slažu, već su postali odlični drugari. Mina ima razumevanja za tinejdžerske vragolije, s druge strane mali Matija se trudi da očevu devojku impresionira.

Instagram

 

Sve navedeno navelo je očigledno voditelja da bi zajedničko letovanje svima godilo te su se tako zaputili u lepše krajeve a tome svedoče fotografije dospele na društvene mreže.

Pročitajte: Mali Matija Amidžić jasno izneo svoj stav i POSLAO PORUKU: Evo šta misli o ocu Ognjenu nakon što je našao novu devojku (FOTO)

Na jednoj od njih Ognjen pozira sa Matijom na aerodromu, na drugoj je već sa Minom u hotelu. Biće ovo ludo i nezaboravno prvo zajedničko letovanje.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading