Celebrity News

Velika sreća stiže u dom Nikolije Jovanović i Relje Popovića: Pevačica detalje podelila sa fanovima (FOTO)

Brak Nikolije Jovanović i Relje Popovića intrigira javnost već sedam godina

Velika sreća stiže u dom Nikolije Jovanović i Relje Popovića: Pevačica detalje podelila sa fanovima (FOTO)

Brak Nikolije Jovanović i Relje Popovića još uvek nije zvanično sklopljen, ali skladni par koji ima dve mezimice Reu i Hanu već sedam godina živi kao da je pred matičarem i Bogom izgovorio sudbonosno da i zakleo se na vernost, brigu i poštovanje.

Mali broj je estradnih supružnika koji mogu da se pohvale skladom, mirom, najlepšim emocijama i divnim odnosom koji gaje Relja i Nikolija.

Pročitajte: Nikoliji na adresu stigao rođendanski poklon od posebnog muškarca! Relja zapanjen, zar pred njegovim očima (FOTO)

O tome koliko se vole i cene najbolje svedoče zajedničke fotografije na Instagramu, snimci uz reči podrške, javna pojavljivanja, ali i to kako se odnose prema roditeljstvu.

Boško Karanović

 

Svoje naslednice oni vešto već godinama skrivaju od kamera, ne vole čak ni kada im se imena javno spominju, a osim što je poznato da su preslatke i prepametne i dosta karakterno različite, te da ih baka Vesna Zmijanac redovno čuva u svom domu u Kneza Miloša, više ništa se o njima ne zna.

Instagram

 

Muzički par nepokolebljiv je po tom pitanju, retko odaje detalje iz privatnog života čak i kada su samo njih dvoje u pitanju, a upravo to je razlog što su se svi iznenadili kada se pevačica pohvalila psom.

Pročitajte: Nije izdržao! Relja Popović konačno rekao šta mu je na duši-  Vesna i Nikolija...

Spekuliše se da su toy pudlu, crvenog krzna ona i Relja kupili ćerkama, koje sada imaju odličnog, a opet preslatkog psa čuvara.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading