Celebrity News

Nikoliji na adresu stigao rođendanski poklon od posebnog muškarca! Relja zapanjen, zar pred njegovim očima (FOTO)

Nikolija Jovanović obeležila 34. rođendan intimno u krugu porodice

Nikoliji na adresu stigao rođendanski poklon od posebnog muškarca! Relja zapanjen, zar pred njegovim očima (FOTO)

Svi su obavešteni da je danas Nikolija Jovanović obeležila 34. rođendan.

Hip-hop zvezda, inače ćerka Vesne Zmijanac i nevenčana supruga muzičara Relje Popovića, pohvalila se pratiocima na Instagramu da je godinu dana starija, što je izrodilo brojne komentare.

Pročitajte: Nije izdržao! Relja Popović konačno rekao šta mu je na duši - Vesna i Nikolija...

Svi mediji, naravno, preneli su da je Vesnina mezimica i njenog bivšeg muža Vlade Jovanovića na današnji dan pre 34 godine došla na svet, dok su instagrameri Nikoliju obasuli čestitkama.

Instagram

 

Uz poruke fanova, tu su i rođendanske želje brojnih prijatelja koje je Nikolija godinama sticala, što u Beogradu, što u Atini gde je studirala, a na kućnu adresu stigli su joj i pokloni, od kojih se jedan po mnogo čemu izdvojio.

Baš zato što je poseban, pevačica ga je fotografisala i objavila na instastoriju, a u dnu napisala da je pošiljalac njen omiljni saradnik i najbolji prijatelj Stefan Orlić, inače bivši modni urednik magazina „Story”.

 

 

Godinama su Nikolija i Stefan pomerali modne trendove na domaćoj muzičkoj sceni, a onda je on odlučio da ode u Ameriku da tamo živi i radi zbog čega iznenađenje u vidu torte ima još veću težinu i draž.

Pročitajte: Ošišala se NA KRATKO, pa pozirala bez trunke šminke! Verujete li da Nikolija Jovanović sada OVAKO izgleda- Ni muž je nije prepoznao (FOTO)

– Hvala svima na najlepšim željama, a mom bff Stefan Orlić na ovoj super cool torti – napisala je u opisu vidno raznežena Nikolija, kojoj su zasigurno članovi porodice ćerke Hana i Rea i suprug Relja priredili pravo iznenađenje.

 

 

Komentari (0)

Loading