Celebrity News

Muke Goce Tržan sa ćerkom tek slede... Figura oca joj je sada najpotrebnija: Lena Marinković je postala neodoljivi mamac za momke

Ćerka Goce Tržan sve više liči na ponosnu majku

Muke Goce Tržan sa ćerkom tek slede... Figura oca  joj je sada najpotrebnija: Lena Marinković je postala neodoljivi mamac za momke

Ćerka Goce Tržan predivna je mlada devojka, vaspitana, kulturna, dobra učenica i prijateljica a za sve pomenuto zasluge idu Goci, pa i njenom suprugu Radomiru Raši Novakoviću koji je u dom pevačice i njene mezimice došao kada je Lena imala svega pet ili šest godina.

Pročitajte: Zla, maliciozna, a pre svega ljubomorna! Koleginica oplela po Goci Tržan - Godinama me kopira: Ja ošišam paž, mora i ona!

Iako poseduje brojne kvalitete i trudi se da bude uzorna, Lena Marinković ipak je povremeno samo tinejdžerka koja ponosnoj mami zadaje glavobolje.

O tome je Goca nebrojeno puta za medije govorila i tvrdila kako jedva čeka da njena naslednica prevaziđe tu fazu pa da mogu normalno da komuniciraju, grle se i ljube što joj povremeno izuzetno nedostaje.

Andreja Damnjanović

 

Ćerka Goce Tržan tipična je tinejdžerka, nimalo drugačija od devojčica njenog uzrasta a kako vreme prolazi svi komentarišu da se sve više fizički menja.

Iz godine u godinu  je sve lepša, sve više podseća na pop zvezdu, kojoj je nedavno učinila čast i sa njom se fotografisala za javne potrebe. 

instgramprintscreen

 

U principu Lena to izbegava, kako je ovoga puta Goca uspela da je nagovori niko ne zna, ali dobro je da jeste jer svi danima komentarišu njenu ozbiljnost, doslednost, harizmu a nadasve lepotu.

Pročitajte: Goca Tržan muči muku s pubertetom, progovorila o odnosu sa ćerkom Lenom - Nekad bih joj iskopala oči!

Našminkana i sređena od glave do pete pevačicina mezimica pozirala je poput prave manekenke, čime je i majku prijatno iznenadila, kao i sve prisutne, a fotografije su pravo remek-delo, koje će zasigurno zauzeti mesto u porodičnom albumu. 

instgramprintscreen

 

 

Komentari (0)

Loading