Celebrity News

Miloš Timotijević nakon što je postao otac: Teško je svakog dana ustajati u pola sedam, zarađivati za nekog drugog i biti zahvalan na tome

Sin Miloša Timotijevića centar je sveta glumca i njegove izabranice

Miloš Timotijević nakon što je postao otac: Teško je svakog dana ustajati u pola sedam, zarađivati za nekog drugog i biti zahvalan na tome

Sin Miloša Timotijevića na svet je stigao u septembru, a uprkos činjenici da je u tom momentu dramski umetnik postao najsrećniji čovek na svetu, nije se tim povodom oglašavao.

Naprotiv, da je s drugom suprugom Tijanom Simić dobio naslednika, vešto je skrivao, ali kako je od medija teško bilo šta dugo kriti, tako je i vest da se rodio sin Miloša Timotijevića ubrzo stigla do novinara, a samim tim i javnosti.

Pročitajte: Zapustio se! Miloš Timotijević pustio brkove, nabacio kilograme, šta o tome misli 15 godina mlađa supruga (FOTO)

Nešto više o toj temi se ne zna jer Miloš izbegava o svojoj privatnosti da govori.

Detalje svoje intime sa medijima nije delio čak ni kada je bio oženjen prvom suprugom Dunjom, kraj koje je proveo čak 13 godina. 

Instagram

 

Upravo to je razlog što su svi bili šokirani kada je prošle godine instagramere obavestio da se razveo pa ponovo oženio. 

Pročitajte: KAKAV PAR! Zaljubljeni i nikad srećniji - Miloš Timotijević uživa sa novom suprugom, pogledajte prelepe fotografije iz Portugala

Oni koji ga poznaju i sa njim rade tvrde da ga je uloga oca potpuno promenila, da je posvećen i požrtvovan i suprug i otac, te da ne skida osmeh s lica.

Instagram

 

Miloševi poznanici tvrde i da novim izazovima i gustom poslovnom i privatnom rasporedu pristupa s velikim elanom, a svi se pitaju ako je sve navedeno istina, otkud potreba za novim postom na Instagramu. 

Instagram

 

Biće da je glumac poželeo da bude sarkastičan, možda duhovit ili pak samo da citira Bukovskog i njegovo shvatanje života u celini. 

Instagram

 

– Kako dođavola čovek može da uživa u tome da ga svako jutro sat budi u pola sedam, iskače iz kreveta, oblači se, brzo jede, pere zube, češlja se, probija se kroz saobraćajnu gužvu samo da bi stigao na mesto gde zaradi mnogo novca za nekoga drugog i još se od njega očekuje da bude zahvalan na pruženoj prilici?

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading