Celebrity News

Zapustio se! Miloš Timotijević pustio brkove, nabacio kilograme, šta o tome misli 15 godina mlađa supruga (FOTO)

Izgled Miloša Timotijevića sve iznenadio

Zapustio se! Miloš Timotijević pustio brkove, nabacio kilograme, šta o tome misli 15 godina mlađa supruga (FOTO)

Jedan od najzgodnijih srpskih glumaca Miloš Timotijević pre godinu dana stao je na ludi kamen sa 15 godina mlađom suprugom Tijanom Simić, ćerkom fudbalera Saše Simića, a pre manje od mesec dana postao je otac dečaka.

Ipak, uprkos novim porodičnim ulogama, glumac nastavlja da radi punom parom. Serija "Poseta" emituje se na domaćim televizijskim kanalima, a on već snima novi projekat, seriju "Sumpor". Za ulogu u ovoj seriji izgled Miloša Timotijevića drastično je izmenjen. 

 

 

Osim što je inače vitak glumac, u top formi, nabacio nekoliko kilograma za potrebe snimanja, izgleda da prvi put u karijeri Miloš ima brkove. Zbog ove promene četrdesetosmogodišnji glumac izgleda nešto starije, međutim, izgled Miloša Timotijevića ponovo je naišao na oduševljenje fanova.

Pročitajte: Dobio dete sa 15 godina mlađom suprugom, a EVO KAKO IZGLEDA bivša žena Miloša Timotijevića, koju je zbog nje ostavio (FOTO)

Moć glumčeve transformacije oduševila je njegove pratioce na Instagramu, a mnogi se pitaju šta o ovoj drastičnoj promeni misli njegova mlada supruga Tijana.

Komentari (0)

Loading