Celebrity News

Da li je bolji frajer od Đoleta? Za njega se Slađa udala posle razvoda, brak trajao samo 10 meseci (FOTO)

Drugi brak Slađe Delibašić trajao samo 10 meseci

Da li je bolji frajer od Đoleta? Za njega se Slađa udala posle razvoda, brak trajao samo 10 meseci (FOTO)

Slađana Delibašić dugi niz godina bila je u braku sa Đoletom Đoganijem, kome je podarila dve ćerke, Silviju i Marinelu. Kako je njen suprug posle razvoda ubrzo uplovio u vezu sa Vesnom i Slađa je poželela da pronađe sreću. Ipak, drugi brak Slađe Delibašić trajao je samo deset meseci, nakon čega se završio krahom.

Javnosti je manje poznato da je drugi brak Slađe Delibašić usledio 2014. godine, kada je sudbonosno „da” rekla žandarmu Milanu Pejoviću. Kraj njega je ostvarila želju da se na večnu ljubav zakune pred Bogom, a brak krunisan crkvenim venčanjem, nažalost se završio nakon samo deset meseci.

Facebook printscreen

 

Kako se tada pisalo, Milan nije bio oduševljen činjenicom da je sva Slađina pažnja bila usmerena na ćerke i unuku.

Pročitajte: Postavila mi je jedan uslov, i tada sam prelomio da je kraj - Zašto su se Slađa i Đole razveli posle 22 godine braka

Nakon razvoda pevačica je kratko objasnila medijima da su ona i njen suprug odlučili da svako krene svojim putem:

– Svako će krenuti svojim putem. Nisam više mogla da budem pod pritiskom, želim da se bavim svojim poslom i porodicom kako treba. Deca su mi najbitnija i nisam mogla da se odvojim od njih, ma koliko nekome moje ćerke i unuka smetale – rekla je tada za medije pa dodala:

Instagram

 

– Milan i ja nismo bili na istim talasnim dužinama, nisu nam se poklopile energije, stavovi i razmišljanja. Takođe, mislila sam da velika razlika u godinama neće predstavljati nikakav problem, ali prevarila sam se – izjavila je Delibašićeva za medije nakon razvoda.

Komentari (0)

Loading