Celebrity News

Ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić iznela PORODIČNU BOL: Evo kako moj otac RAZLIKUJE decu iz prvog i drugog braka! Da ti srce pukne!

Ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić sve iznela na videlo

Ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić iznela PORODIČNU BOL: Evo kako moj otac RAZLIKUJE decu iz prvog i drugog braka! Da ti srce pukne!

Luka Šarac

Da je ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić talentovana za pevanje svi su znali. Silvija se, naime, svojim raskošnim glasom mnogo puta na porodičnim slavljima pohvalila, isto tako voli da zapeva kada ode na nastupe kolega svojih roditelja, a počela je i sama da radi. Sve pomenuto ovako ili onako zapalo je za oko medijima, ipak ono u vezi čega niko nije obavešten je da je naslednica bivšeg muzičkog para vrsna glumica. 

Pročitajte: Mali Đogani je izrastao u PRELEPOG FUDBALERA: Sin Vesne i Đoleta konačno u javnosti, pogledajte zašto je postao najveći zavodnik (FOTO)

Youtube printscreen

 

Igrala je ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić u nekoliko predstava i filmova, ali je sve to nekako ostalo u zapećku i nedovoljno propraćeno od strane medija. Razlog za to mnogi su videli u odsustvu Đoletovog razumevanja za talente članova svoje porodice i nedovoljno želje i inicijative da im pomogne na njihovom profesionalnom putu.

Pročitajte: Stvarno je postao kralj diskoteka! Sin Vesne i Đoleta Đoganija je izrastao u OPASNOG FRAJERA: Adriano je isti otac (FOTO)

Ata Images

 

 

Sigurno je da bi Silvija uz svoj talenat dotakla daleko veće visine da da ju je Đole svojim poznanstvima malo "pogurao", ali ne on to ne želi da radi, a tačan razlog se ne zna. O ovome kao i o odnosu sa maćehom Slađom pričala je Đoletova mezimica za Svet.

- Bavim se i glumom od svoje 11. godine. Možda mi je to i veći talenat od pevanja, mnogo mi je krivo što nikad nisam pokušala da upišem FDU. Na koju god se audiciju prijavim dobijem glavnu ulogu. Valjda ljudi prepoznaju talenat. Bila sam glavna ženska uloga u predstavi Putujuće pozorište Šopalović, učestvovala sam u par domaćih filmova, a najlepše iskustvo je bio filmu Zone Zamfirova 2... Na samom početku mi je najviše mama pomogla, a tata mi se ne meša u karijeru - kazala je Silvija, pa dodala da joj se otac ni u privatan život ne meša niti u njemu učestvuje, te da se više viđa sa Vesnom. Sa njom voli da popije kafu.

Pročitajte: Prvo je postao deda, pa tata! Ova lepotica nestvarne plave kose je unuka Đoleta Đoganija FOTO

 

Luka Šarac

 

 

Ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić nije jedina koja je ostala bez podrške muzičara i plesača. Njegov brat Dario takođe sam krči svoj put, a publika ga je gledala u filmu "Toma" i seriji "Senke nad Balkanom", nemajući pritom pojma da je u srodstvu sa njim.

 

Komentari (0)

Loading