Celebrity News

Ostavio me je dok sam se u bolnici borila za život: Velika drama poznate pevačice

Ljubavni život Katarine Grujić pre braka bio je buran

Ostavio me je dok sam se u bolnici borila za život: Velika drama poznate pevačice

Katarina Grujić presrećna je u braku sa fudbalerom Markom Gobeljom. Centar njihovog sveta je ćerka Katja, a pevačica često ističe koliko je zahvalna na svemu što ima. Sada je u mirnoj luci, a ljubavni život Katarine Grujić pre braka bio je buran.

Kada je pre četiri godine imala ozbiljne zdravstvene probleme, njena tadašnja veza je pukla. Naime, nakon što se vratila u Beograd sa Jahorine pevačica je dobila velike bolove u predelu stomaka i bubrega.

Pročitajte: Vreme je da i javnost sazna istinu o tom čoveku! Katarina Grujić otkrila kako se prema njoj ponaša svekar, ovo je njeno obraćanje

Lekari su joj govorili da joj nije ništa, pa je nastavljala s nastupima dok nije završila u bolnici. Prognoza je bila zastrašujuća – bubreg je bio pred otkazivanje.

Uz nju je bila porodica spremna da joj, ukoliko bude potrebno, donira bubreg. Nnjen tadašnji dečko nije pokazao razumevanje. Štaviše, ostavio ju je dok je vodila najveću životnu bitku.

– On nije dolazio u bolnicu i meni su tog trenutka nestale emocije. Kao da je neko na dugme ugasio tu ljubav. Očekivala sam da će biti uz mene i držati me za ruku, a ne da će mi okrenuti leđa. Ali 'ono što te ne ubije, to te ojača.' Taj citat imam i istetoviran na ruci – rekla je tada.

Komentari (0)

Loading