Celebrity News

Unuka Miroslava Ilića i Mirjane Antonović preslatka je: Ima i dedine oči, a on za nju neće ni da čuje (FOTO)

Unuka Miroslava Ilića i Mirjane Antonović kao anđeo je

Unuka Miroslava Ilića i Mirjane Antonović preslatka je: Ima i dedine oči, a on za nju neće ni da čuje (FOTO)

Unuka Miroslava Ilića i Mirjane Antonović prelepa je devojčica koja raste kao iz vode.

Odlikuju je plava kosica i oči te svi komentarišu da podseća na deku Miroslava, koji nažalost za njenog oca Devina i baku Mirjanu ne želi ni da čuje.

Pročitajte: Bez najave! Mirjana Antonović stigla u Beograd, Miroslav ne sluti šta se sprema (FOTO)

Zapravo, muzičar je sa bivšom ljubavnicom i nepriznatim sinom još uvek u sudskom postupku zbog čega se smatra da su u sukobu, a kakav će razvoj događaja biti kada se sve okonča i bude prinuđen da Devinu i unuci da svoje prezime vreme će pokazati.

Mirko Tabašević

 

Dok parnica traje Miroslav se slabo oglašava, nastupa ima koncerte, najveći deo vremena provodi sa suprugom Gordanom u domu u prestonici, gde ga često posećuju deca i unuci, a nije tajna da on ume da se osami i čak po nekoliko meseci boravi u očevoj kući u Mrčajevcima.

Privatna Arhiva

 

Dok on povremeno samuje i medijski se ne oglašava, njegova bivša ljubavnica izuzetno je aktivna na društvenim mrežama posebno Facebook- u, gde objavljuje fotografije sa sinom, snajom pa i njihovom malenom naslednicom Evom Medison. 

Pročitajte: SA TOBOM SAM ZAVRŠILA! Mirjana Antonović uputila direktnu poruku Miroslavu Iliću, podrška stiže sa svih strana!

Poslednja fotografija na kojoj je unuka Miroslava Ilića i Mirjane Antonović sve je raznežila, jer je devojčica kao med slatka, a gotovo niko nije mogao da ne primeti da dosta liči na svog deku.

printscreenfacebook

 

 

Plave oči, koje joj nemaju ni roditelji ni baka zasigurno su nasleđe popularnog muzičara, a vreme će pokazati da li će pokazati i smisao za muziku.

 

 

 

Komentari (0)

Loading