Moda

Ćerka Željka Mitrovića nosi na sebi čist luksuz: Verenik milioner se opasno otvorio - za čizme je dao četiri srpske prosečne plate (FOTO)

Čizme Kristine Mitrović pirvukle pažnju svetske javnosti

Ćerka Željka Mitrovića nosi na sebi čist luksuz: Verenik milioner se opasno otvorio - za čizme je dao četiri srpske prosečne plate (FOTO)

Instagram

Čizme Kristine Mitrović poslednji su krik mode.

Ćerka Željka Mitrovića živi na visokoj nozi i to je nešto što je svima više manje poznato.

Dok nije upoznala multimilijardera Ukrajinca Iliju, za kog se nedavno verila, a koji joj sve želje ispunjava, Kristina je sopstvene prohteve samostalno zadovoljavala iliti zahvaljujući ponosnom ocu televizijskom magu, koji pored nje ima još troje dece.

Pročitajte: Ćerka Željka Mitrovića objavila najlepše vesti! Trudnički stomak u prvom planu: Svi čestitaju (Foto)

Godinama unazad Mitrovićeva srednja mezimica živi u stanu Londonu, nosi garderobu samo najskupljih svetskih modnih brendova Luj Viton, Guči, Fendi, Balensijaga, ruča i večerava u najskupljim restoranima, odseda u eminentnim hotelima, sređuje se u salonima u kojima rade najbolji frizeri i šminkeri ...i sve tako najbolje i najskuplje već godinama.

Uzimajući sve pomenuto u obzir nikome nije postalo čudno kada se ona nedavno fotografisala u privatnom avionu, prekrštneih nogu uz neophodan asesoar.

Instagram

 

U prvi plan naravno, kako se i očekivalo, dospeli su skupocena torba i čizme Kristine Mitrović, koje koštaju kao četiri prosečne srpske plate.

Do ovog podatka može doći svako ko ode na oficijalni Gucci sajt.

Instagram

 

Neverotvatan izdatak samo za čizme, doduše duboke, sa posebnim učkurom i drvenom štiklom, probudio je fanove dotične mlade dame koji su joj uputili podeljene komentare.

Pročitajte: Ćerka Željka Mitrovića zasijala na venčanju! Dve venčanice, jedna balska, druga kratka, a tek da vidite mladoženju (FOTO)

Velika većina njih podržala je Mitrovićevu mezimicu, manji deo pak smatrao je da je preterala te da je taj novac ona mogla bolje da iskoristi ili možda uplati u dobrotvorne svrhe. 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading