Celebrity News

Mira NE PRAŠTA! Otkriveno u kakvom su zaista odnosu Ceca i njena majka i šta se desilo u porodičnom domu u Žitorađi (FOTO)

Majka Svetlane Cece Ražnatović najveći je kritičar pevačice

Mira NE PRAŠTA! Otkriveno u kakvom su zaista odnosu Ceca i njena majka i šta se desilo u porodičnom domu u Žitorađi (FOTO)

ATA Images

Mira Veličković, majka Svetlane Cece Ražnatović perfekcionista je i neko ko ne prašta ustupke, greške i propuštene prilike. Po Mirinom viđenju uvek može i više i bolje, a taj imperativ učenja i napretka verovatno proizlazi iz toga što je po struci učiteljica. 

Pročitajte: Stajling Cece Ražnatović iznenadio sve: Haljina je savršena za proleće, ali svi joj gledaju u noge i obuću (FOTO)

Instagram printscreen

 

Ceo svoj radni vek majka Svetlance Cece Ražnatović provela je sa decom u školi, gde je disciplina morala da se zna. Isto to ona je zahtevala i u svom domu. Nebrojeno puta balkanska zvezda isticala je da je njoj i sestri Lidiji izlazak bio kraći nego drugim devojkama, da su morale da budu odlični đaci, vaspitane i kulturne, a otkrila je i da majka još uvek pati što ona nije nastavila školovanje i što nije stekla fakultetsko obrazovanje, jer je bila potencijal. 

‒ Želela sam da studiram psihologiju. Bila sam na dobrom putu da to ostvarim, nikada nisam imala problem sa školom. Verovali ili ne, sav moj uspeh i ogromna karijera mojim roditeljima nikada nisu bili dovoljni. Nisu mi oprostili što nisam nastavila da se školujem i što nisam završila fakultet ‒ otkrila je ranije Ceca, a to kako su se otac i majka odnosili prema njenim profesionalnim uspesima, ponovila je nedavno u okviru emisije Ceca i deca show na Blic televiziji.

Pročitajte: Odmor iz snova: Ceca na Maldivima uči unuka da pliva, plavokosi dečak će vam ukrasti srce FOTO

Instagram printscreen

 

- Što se tate tiče, njemu ništa ne smeta, sve je fenomenalno, sve je super. Moja majka isto - sve čestitke, uvek mi govori da je to nešto o čemu se mašta i sanja, da sam jedna od retkih koja je predodređena za takve stvari. E, onda ide onaj teži deo gde komentariše moje pevanje, moju energiju, gde se ja ne slažem apsolutno sa njom, ali ona smatra da ja uvek mogu bolje, uvek mogu lepše. Tako da i posle poslednjeg Ušća gde sam pevala tri i po sata sama na bini ona je meni rekla: "Ono je fenomenalno, ono je doživljaj, ono je nešto što treba čovek da doživi, ali mi se uopšte nije sviđala tvoja energija i tvoje pevanje. Ali uopšte..." - prisetila se kroz osmeh Ceca i pred kamerama otkrila kakav zaista ima odnos sa svojom majkom.

 

 

 

Komentari (0)

Loading