Celebrity News

Planovi Duška Tošića sa Karleušom teraju suze na oči: Neću se buniti da bude i treća devojčica

Razvod Duška Tošića i Jelene Karleuše podigao je veliku prašinu

Planovi Duška Tošića sa Karleušom teraju suze na oči: Neću se buniti da bude i treća devojčica

Razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića i dalje je nepoznanica i čak ni njihovi prijatelji ne znaju u kakvom je statusu njihov brak.

Pročitajte: Prva fotografija Duška Tošića posle dugo vremena: Pogledajte šta radi u Turskoj

Istini za volju, svi su se nadali da će bivši fudbaler i pevačica, budući da i dalje žive pod istim krovom, zajedno slave praznike i brinu o ćerkama Niki i Atini,  uspeti da pronađu zajednički jezik, da će njihovo srce ponovo zaigrati jedno za drugim te da će jedno drugime oprostiti sve grube reči i nastaviti gde su stali.

 

Instagram

 

Po svemu sudeći tako nešto nije više moguće, bar za sada.

Karleuša je gostujući u emisiji "Prvi red" na K1 prošle godine poslednji put govorila na ovu temu rekavši da Duško ne može da živi bez nje, ali se više na ovu temu nije oglašavala. 

Pročitajte: Trese se Dedinje: Ispod fotke Duška Tošića osvanuo komentar Jelenine koleginice koju je smatrala prijateljicom, evo šta je napisala (FOTO)

Svi pamte koliko su se voleli i bili bliski. Želeli su veliku porodicu, nažalost, Jelena je nakon Nikinog rođenja imala dva pobačaja.

 

Miša Obradović

 

 Duškova želja da dobije sina tako je ostala pusta, a evo kako je on o tome davno govorio.

– Nadam se da ću jednog dana dobiti i sina koji će me naslediti na fudbalskom terenu. Trenutno u kući imam četiri žene, tako da sam u manjini, pa i ne treba da čudi što priželjkujem sina. Međutim, ako bih i treći put dobio devojčicu ne bih se razočarao. Idemo dalje, dok se ne rodi mali Tošić – pričao je za Svet davno Duško.

Pročitajte: To bi bilo to! Duško Tošić skinuo burmu, pogledajte šta je objavio na Instagramu FOTO

Trenutna jedina želja bivšeg reprezentativca je da sredi odnos sa suprugom, ukoliko je to uopšte moguće.

Jelena je u intervjuu za Story.rs poslednji put pričala o tome kakav je Duško kao otac.

- Moram da ga pohvalim, izuzetno poštuje moje vaspitne metode. Šta god Nika i Atina želele, ako sam ja rekla da ne može ili obrnuto, on će to uvažiti. Svestan je koliko sam posvećena majka.

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading