Celebrity News

Udovica Branka Cvejića prvi put u javnosti nakon glumčeve smrti: Nije mogla da zaustavi suze (FOTO)

Supruga Branka Cvejića prvi put u javnosti nakon glumčeve smrti

Udovica Branka Cvejića prvi put u javnosti nakon glumčeve smrti: Nije mogla da zaustavi suze (FOTO)

Danas je u "Jugoslovenskom dramskom pozorištu" održana promocija knjige "Sa Cvejom", u čast sećanja na preminulog glumca Branka Cvejića. O Cveji su govorili, priređivač knjige, Beka Vučo i brojne Cvejine kolege, dok je supruga Branka Cvejića, Vesna iz prvog reda, sve slušala sa suzama u očima.

Ata Images

 

Supruga Branka Cvejića prvi put se pojavila u javnosti nakon njegove smrti, a društvo joj je pravio sin Žarko. 

O Cveji su između ostalih govorili Voja Brajović, Branka PetrićTamara Vučković Manojlović, a knjiga prati Brankov ulazak u svet glume i sve pozorišne anegdote, ali i sve od prve do poslednje televizijske uloge.

Ata Images

 

Vesna nije mogla da zaustavi suze, ali se na njenom licu, povremeno mogao videti i iskreni osmeh, dok se prisećala nekih anegdota iz života njenog emotivnog partnera.

Pročitajte: Izgleda baš kao naučnica - Ovo je ćerka Branka Cvejića, vrhunska intelektualka koja je NAPUSTILA SRBIJU (FOTO)

Podsećamo, Branko i Vesna romansu su započeli tokom studija, a voleli su se do njegovog poslednjeg daha:

— Mi smo praktično odrastali zajedno. Počeli smo da se zabavljamo još kad smo krenuli na fakultet i, eto, to se nastavilo toliko decenija. Vesna je doktor nauka, profesor biohemije. Ali nije to loše, zato što sam se, iz radoznalosti valjda, družio sa raznim ljudima, namestilo se tako. Kumovi su mi arhitekte, prijatelj sam sa mnogim glumcima, to je normalno, kao i sa supruginim kolegama doktorima i naučnicima — govorio je svojevremeno o svom braku.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading