Celebrity News

Supruga Žarku Lauševiću saopštila kratko i jasno: "Razvodim se!" - Anita odlukom iznenadila glumca

Supruga Žarka Lauševića saopštila mu vesti, sada je sve drugačije

Supruga Žarku Lauševiću saopštila kratko i jasno: "Razvodim se!" - Anita odlukom iznenadila glumca

Supruga Žarka Lauševića, Anita, njegova je najveća ljubav i višedecenijska bračna saputnica. Ipak, bračni par Laušević vezuje posebna priča o njihovom prvom susretu i ljubavi koja se razvila na neobičan način.

Žarko je Anitu sreo kada je radio na filmu "Boj na Kosovu", a iako su oboje tada imali brakove, ljubav među njima rodila se već na prvi pogled.

Profimedia

 

Iako su se ludo zaljubili, Žarko je odlučio da sačuva brak sa suprugom Majom, a Anica se udala i dobila ćerku. Ipak nekoliko godina kasnije, putevi su im se ponovo ukrstili, a ovaj sudbinski susret Žarko je opisao u svojoj knjizi "Godina prođe, dan nikad".

Pročitajte: Posle DVADESET GODINA supruga Žarka Lauševića je rekla DOSTA, nema više: Kako je Anita rasplakala našeg glumca

- Dolazi otmena, visoka, lepa. "Razvodim sе", reče mi danas - kratko je glumac opisao njihovu susret, posle mnogo godina. Nakon razvoda, Anita je postala druga supruga Žarka Lauševića. Podarila mu je ćerku Janu, a svoj život nastavili su da grade u Americi.

 

 

Supruga Žarka Lauševića radila je kao profesionalni šminker na brojnim holivudskim projektima, a sa Žarkom je u Srbiju došla kako bi mu pravila društvo tokom snimanja serije "Kalkansksi krugovi" u kojoj je glumac tumačio jednu od glavnih uloga.

Komentari (0)

Loading