Celebrity News

Dnevni boravak Danijele Karić ima sto kvadrata, a tek da vidite ostatak doma: Dva sprata, četiri spavaće sobe i tri kupatila (FOTO)

Dom Danijele Karić i Ivana Mileusnića raskošni je pentahus na Dedinju

Dnevni boravak Danijele Karić ima sto kvadrata, a tek da vidite ostatak doma: Dva sprata, četiri spavaće sobe i tri kupatila (FOTO)

Dom Danijele Karić i Ivana Mileusnića prelep je kutak, dekorisan za potrebe petočlane porodice.

Bivša pevačica, danas direktorka porodične kompanije, u stan od preko 300 kvadrata, na dva nivoa sa raskošnom terasom, četiri spavaće sobe, tri kupatila i dnevnim boravkom koji zauzima gotovo ceo prvi nivo uselila se davno, još nakon razvoda od fudbalera Nikole Martaća.

Pročitajte: Danijela Karić i Ivan Mileusnić - Naš novi veliki izazov (FOTO)

Devet godina je Danijela provela kraj fudbalera, sa sinom i ćerkom živeli su svuda po svetu, ali nakon razvoda ona je odlučila da se skrasi na Dedinju u elitnoj zgradi i to na poslednjem spratu, u penthausu kakve poseduju eventualno holivudske zvezde.

Instagram

 

Nedugo posle razvoda, članica muzičke grupe „DnD”, upoznala je plesača i instruktora plesa Ivana Mileusnića, za kog se godinu dana od zabavaljanja i udala i dobila sina Maksima, te je tako bilo neophodno životni prostor prilagoditi novim članovima.

Instagram

 

 

Dom Danijele Karić dodatno je pre par godina renoviran.

Instagram

 

Spavaća soba dekorisana je u skladu sa Ivanovim potrebama i uglavnom u njoj preovladavaju crno-bele nijanse.

Dečije sobe su razdvojene i imaju svoje kupatilo na spratu, dok se gostinski toalet nalazi u dnu odmah pokraj ulaznih vrata.

Instagram

 

Na drugom nivou smeštena je i terasa, koja je veličine nečije garsonjere a sa nje se pruža predivan pogled na Banjičku (Bajfordovu) šumu.

Pročitajte: TUŽNE VESTI stižu iz porodice Karić! Bogoljub se oglasio u suzama - Poklonila je svoju mladost, hvala joj (FOTO)

Prvi deo stana raspoređen je na dnevni boravak, trepzariju i kuhinju, a sve je organizovano po principu open koncepta.

Instagram

 

Bež nijanse su u osnovi, drveni parket, u samom centru je specifično ogledalo od poda do plafona, a tu je i veliki LED televizor nalik na bioskopsko platno.

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading