Celebrity News

Duško Tošić treba da časti: Atina i Nika su ponosne na njega i presrećne (FOTO)

Uspeh Duška Tošića meri se milionima

Duško Tošić treba da časti: Atina i Nika su ponosne na njega i presrećne (FOTO)

Poznato je da je profesionalni uspeh Duška Tošića do pre koju godinu bio fokusiran isključivo na fudbalski teren. 

Na poziciji odbrambenog igrača, odnosno levog beka suprug Jelene Karleuše igrao je godinama, bio je čak i deo fudbalske reprezentacije, a najveći napredak doživeo je angažovanjem u turskim i kineskim klubovima.

Pročitajte: Jelena Karleuša sasvim iskreno o prevari u braku - Ta greška mi se sigurno neće ponoviti

Pomenuti profesionalni angažmani obezbedili su Tošiću svetsku slavu, značajna poslovna poznanstva, istovremeno finansijsku bezbednost i samostalnost.

Instagram

 

Verovalo se da će se zahvaljujući zarađenim milionima Duško, pošto okači kopačke o klin, posvetiti građevinskoj industriji ili pak, poput mnogih svojih kolega, ugostiteljstvu, ili će se možda čak potpuno povući iz javnog i poslovnog sveta, međutim on je doneo odluku da ostane u fudbalu - kao agent.

Story arhiva

 

Pridružio se jednoj renomiranoj agenciji, a o svojim novim dostignućima on redovno obaveštava pratioce na Instagramu.

Tako je i najnoviji uspeh Duška Tošića dospeo do javnosti, a reč je baš o agenciji za koju radi.

instagram

 

Karleušin izabranik na društvenim mrežama objavio je kako je firma u okviru koje je angažovan po transferu igrača i samim tim i zaradi, treća u rangu najboljih, što svakako potvrđuje i njegovu vrednost, ovoga puta kao menadžera.

Pročitajte: Procurili detalji TAJNOG razgovora - Šta je Jelena Karleuša rekla Sofiji Šašić nakon glasina da joj je otela muža

Ćerke Nika i Atina zasigurno su ocu prve čestitale, ne sumnjamo da je i Jelena isto učinila, dok se isto tako veruje da će Duško uspeh sa svojom porodicom prvo proslaviti.

instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading