Celebrity News

Jelisaveta proslavila rođendan u kafani, svi su joj došli: Čaše lete, a od Teodosića ni traga ni glasa: Zašto joj to radi? (FOTO)

Jelisaveta Orašanin obeležila 35. rođendan sa voljenima

Jelisaveta proslavila rođendan u kafani, svi su joj došli: Čaše lete, a od Teodosića ni traga ni glasa: Zašto joj to radi? (FOTO)

Da je Jelisaveta Orašanin obeležila 35. rođendan, doznalo se putem društvenih mreža.

Harizmatična glumica deo predivne atmosfere iz kafane podelila je sa pratiocima na Instagramu, te su tako mediji, pa i čitava javnost mogli da se uvere na koji način je slavila, ali i ko se našao među dragim zvanicama.

Pročitajte: Jelisaveta Orašanin se javila iz bolničkog kreveta prikačena na cevčice - Ovo je razlog (FOTO)

Mama dvoje mališana, Petre i Bogdana, odlučila je da po povratku iz inostranstva, gde je isključivo u krugu porodice slavila rođendane, napravi feštu za pamćenje i po svoj prilici to joj je pošlo za rukom.

Instagram

 

Zakupila je jedan od čuvenih restorana u Skadarliji, poznat po odličnim muzičarima, kulinarskim specijalitetima i pićima.

Instagram

 

Jelisaveta Orašanin obeležila je 35. rođendan tako što je okupila veliki broj kolega, klasiće, prijatelje iz detinjstva, dok su se među zvanicama našli i pojedini koji su joj se tek nedavno spletom okolnosti našli na životnom putu.

Instagram

 

Jedna od njih je manekenka Sofija Milošević, sa kojom se združila tokom boravka u inostranstvu, te neretko danas jedna drugu posećuju i podržavaju se profesionalno.

Instagram

 

Obe su mame dvoje dece, te je to još jedna stavka koja ih spaja, takođe glumica i manekenka dele ljubav prema fitnesu, zdravom životu i ishrani.

Pročitajte: Em savršeno ravan stomak, em detalj za uži struk - Jelisaveta Orašanin u izdanju koje je pun pogodak (FOTO)

Među odabranim Jelisavetinim gostima bila je i glumica Tamara Dragičević, a svi se čitavog jutra pitaju zašto od glumičinog supruga nema ni traga ni glasa.

Instagram

 

Tačnije zašto ga nema na snimcima koje slavljenica iz sata u sat deli i da li je uopšte došao da ispoštuje suprugu.

Instagram

 

Vrlo retko dramska umetnica na svojim mrežama deli fotografije sa suprugom, a spekuliše se da je to isključivo njegova želja, kao i da je lično njegova odluka da decu što manje izlažu javnosti.

 

Komentari (0)

Loading