Celebrity News

U braku bili četiri godine, nikada se nisu zajedno pojavili u javnosti: Ognjen Amidžić se od prve supruge razveo zbog najtužnijeg razloga

Ognjen Amidžić i Milica Marković bili su u braku četiri godine

U braku bili četiri godine, nikada se nisu zajedno pojavili u javnosti: Ognjen Amidžić se od prve supruge razveo zbog najtužnijeg razloga

Ata Images

Prvi brak poznatog voditelja okončan je 2010. godine. Ognjen Amidžić i Milica Marković proveli su četiri godine zajedno kao bračni partneri, a razveli su se u tišini.

Venčali su se u junu 2006. godine, u manastiru Kaona kod Šapca, a nikada se nisu pojavljivali zajedno u javnosti.

Pročitajte: Beli kamin, luksuz sa ukusom: Zavirite u dom Ognjena Amidžića iz kog se Danijela iselila, a u kom se sad baškari nova devojka Mina (FOTO)

 - Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo -  govorila je ranije Milica.

O odluci da se razvedu javnost su obavestili zajedničkim saopštenjem u kom su objasnili da se ljubav ugasila, ali i da će zauvek ostati u prijateljskim odnosima.

- Doneli smo odluku da se sporazumno razvedemo. Odluka je zajednička, a razlog je činjenica da smo se tokom godina braka emotivno udaljili. Važno je da se razilazimo u prijateljskim odnosima, koje ćemo nastaviti da održavamo. Nakon ovog obaveštanja drugih izjava i komentara na ovu temu, više nećemo davati. Molimo vas da ovu želju i odluku ispoštujete, s obzirom na to da smo sami odlučili da ovu vest podelimo sa medijima -  naveli su Milica i Ognjen tada.

Ata Images

 

 

Voditelj o prvom braku progovorio tek nedavno kada je istakao da prvom suprugom oženio jer je smatrao da to tako treba, ne zato što je bio spreman na taj korak.

Ognjen će uskoro treći put stati na ludi kamen sa Minom Naumović sa kojom čeka dete.

Komentari (0)

Loading