Lifestyle

Beli kamin, luksuz sa ukusom: Zavirite u dom Ognjena Amidžića iz kog se Danijela iselila, a u kom se sad baškari nova devojka Mina (FOTO)

Dom Ognjena Amidžića nova devojka znatno je korigovala

Beli kamin, luksuz sa ukusom: Zavirite u dom Ognjena Amidžića iz kog se Danijela iselila, a u kom se sad baškari nova devojka Mina (FOTO)

Nakon što je stavio tačku na brak sa Danijelom Dimitrovskom, sa kojom ima sina Matiju, Ognjen Amidžić u velikoj meri korigovao je prioritete. Promenio je voditelj ubrzo po razvodu i svoj životni prostor. Tačnije, kupio je manju nekretninu koju je opremio po sopstvenim i željama svog naslednika,  koji pola vremena provodi kraj njega, pola kod majke. Zajedničko starateljstvo dalo je dosta prostora autoru emisije "Amidži šou" da se posveti profesionalnom cilju, pa i svom novom emotivnom životu te je tako, a po pisanju medija, nedavno on uplovio u vezu sa Minom Naumović sa kojom je, navodno, optočeo i zajednički život. Dom Ognjena Amidžića po Mininom dolasku postao je udobni kutak za zaljubljene.

Pročitajte: ZBOG NJE je Danijela otišla: Komšije Ognjena Amidžića otkrivaju skandalozne detalje njegove nove veze

 

 

Budući da voditelj ne voli mnogo da eksperimentiše s bojama, u stanu je sve u belo-bež nijansama. Kao i tokom života sa manekenkom Amidžić je sto, stolice, komode, kuhinjske elemente birao da budu od punog drveta, vintage radom obrađenim. 

Pročitajte: Nova devojka Ognjena Amidžića je OVA KOLEGINICA SA PINKA! Pogledajte fotografije i dokaze TAJNE LJUBAVNE VEZE

 

 

Dom Ognjena Amidžića krase i visoki prozori sa kojih vise prelepe bele zavese, sa tamno braon draperijama i venecijanerima. Kupatilo je u tamno bež boji, sa jednim umivaonikom i tuš kabinom, dok je jedan zid obrađen u vidu zigli. Slićan fazon je i u prostranom dnevnom boravku u kom voditelj sa naslednikom voli da igra igrice, a sa devojkom da pogleda film ili dobru seriju.

Pročitajte: Zbog nje se razveo? Ovo je NOVA DEVOJKA Ognjena Amidžića, svakog utorka je gledate na Pinku! Voditelj potvrdio vezu FOTO

 

 

 

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading