Celebrity News

Unuka Snežane Savić prvi put pred očima javnosti: Mala Nina je kao šećer, a evo na koga liči (FOTO)

Unuka Snežane Savić sve više liči na ponosnu baku

Unuka Snežane Savić prvi put pred očima javnosti: Mala Nina je kao šećer, a evo na koga liči (FOTO)

Miroslav Milić

Unuka Snežane Savić ima samo dvanaest godina i već očarava svojom lepotom.

Zahvaljujući prodornim plavim očima, nikoga ne ostavlja ravnodušnim, dok se ni njenom širokom predivnom nevinom osmehu ne može odoleti.

Pročitajte: Bivši muž Snežane Savić konačno uslikan, vidi se da je TEŠKO BOLESTAN - Za ruku ga drži 32 godine mlađa žena, pogledajte fotografije

Osim što poseduje šarm i lepotu, unuka Snežane Savić, a ćerka glumičine naslednice Anite Lazić Todorović, pleni harizmom i posebnom inteligencijom koja se najbolje ogleda u njenim školskim uspesima i vanškolskim aktivnostima.

Zoran Lončarević

 

Prekrasna Nina Todorović još nije kročila u tinejdžersko doba, pred njom je tek fizička i mentalna transformacija, a po mišljenju uspešne bake, kao mala ona nimalo nije ličila na mamu, već na tatu, koji je vrlo zgodan čovek.

 

 

– Nina je slatka i napredna. Likom nije na moju ćerku Anitu, nego je na svog tatu, mog zeta dr Ivana Todorovića. Ista je otac! On je lep čovek, tako da mi je unuka prava lutka – rekla je ranije Snežana za medije.

Instagram

 

Ako je suditi na osnovu najnovijih fotografija glumičine naslednice, reklo bi se da se situacija s godinama znatno promenila i tek se menja.

Pročitajte: Jedina fotografija venčanja Snežane Savić dospela do javnosti! Venčanica je kao sneg bela i dekoltirana, takva nikad više nije viđena (FOTO)

Nina izrasta u izuzetnu mladu ženu, koja sve više likom podseća na mamu i poznatu baku.

Snežana je svojevremeno važila za jednu od najlepših glumica sa naših prostora, i danas uprkos tome što je zakoračila u osmu deceniju života, ona izgleda vrlo lepo i dostojanstveno.

Instagram

 

Obožava ulogu bake, koja joj, kako tvrdi, za sada najbolje stoji i izuzetno se ponosi uspesima svoje unučice.

Komentari (0)

Loading