Celebrity News

Jelisaveta Orašanin izgubila bebu u saobraćajnoj nesreći: Glumica slomljena - Nosila sam dvojke, ostala je samo ćerka

Jelisaveta Orašanin izgubila bebu - velika tuga

Jelisaveta Orašanin izgubila bebu u saobraćajnoj nesreći: Glumica slomljena - Nosila sam dvojke, ostala je samo ćerka

 Svi mediji prenose da je Jelisaveta Orašanin izgubila bebu

Reč je o situaciji staroj više od četiri godine. Ipak lepa glumica tek nedavno je o izazovnom periodu progovorila javno i sve rasplakala.

Pročitajte: Jelisaveta proslavila rođendan u kafani, svi su joj došli - Čaše lete, a od Teodosića ni traga ni glasa: Zašto joj to radi? (FOTO)

U razgovoru sa novinarkom Tanjom Peternek, a povodom emisije "TV lica kao sav normalan svet", supruga košarkaša „Crvene zvezde“ Miloša Teodosića otkrila je detalje privatnosti koje gotovo niko, čak ni njeni najbliži nisu znali.

Instagram

 

Istina je da je posle venčanja upriličenog u restoranu u Topčideru par intenzivno želeo da se ostvari u ulozi roditelja, na svu sreću na vreme su doznali da postoji problem, te da je vantelesna oplodnja neizbežna stavka.

Instagram

 

Dramska umetnica u svojoj prvoj ispovesti otkrila je da je prošla kroz čak pet procesa za godinu i po dana, te da je tek peti urodio plodom. Ostala je u drugom stanju noseći blizance, međutim, dogodila se saobraćajna nesreća zbog koje je jednu bebu izgubila.

Boško Karanović

 

- Petru sam dobila iz petog puta. Imala sam dva neuspešna pokušaja, na kraju pobačaj, i prolazila sam kroz razne faze. Ipak, nikad nisam klonula duhom. Na poslednjoj vantelesnoj sam se malo smirila, ali imala sam saobraćajnu nesreću. Nosila sam dvojke, ali je ostala Petra - istakla je glumica koja je danas osim ćerki majka i jednog sina.

Pročitajte: Supruga Andrije Miloševića udarila na Jelisavetu i Teodosića - Zbog Đeđe društvene mreže gore! (FOTO)

Mali Bogdan stigao je dve godine posle mamine i tatine princeze, što je dobrim delom uticalo na to da se zaboravi činjenica da je Jelisaveta Orašanin četiri godine ranije izgubila jednu bebu.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading