Celebrity News

Izgubili smo prvo dete: Velika porodična drama Nikolije i Relje

Prva trudnoća Nikolije Jovanović nažalost nije imala srećan kraj

Izgubili smo prvo dete: Velika porodična drama Nikolije i Relje

Prva trudnoća Nikolije Jovanović dogodila se 2015. godine. Pevačica i njen izabranik, muzičar Relja Popović, u tom momentu bili su nesrpemni za ulogu roditelja, ali vrlo su se obradovali.

Nažalost, blagosloveno stanje nije imalo srećan završetak. Nikolija je ubrzo pobacila, a o ovom posebno teškom periodu u životu progovorila je tek nedavno u emisiji „Balkanskom ulicom” Vesne Dedić.

Pročitajte: Velika sreća stiže u dom Nikolije Jovanović i Relje Popovića - Pevačica detalje podelila sa fanovima (FOTO)

Prva trudnoća Nikolije Jovanović, zapravo prekid trudnoće, dogodio se uporedo s raspadom muzičke grupe „Elitni odredi”, čiji je Relja bio član, te su fanovi već ranjenu ćerku Vesne Zmijanac „razapeli" putem društvenih mreža, mediji su je osuđivali i krivili za raspad popularnog dvojca, dobijala je čak i pretnje da će joj izvaditi utrobu.

Instagram

 

– Sada mi je to smešno, a u jednom trenutku mi nije bilo smešno, zato što kad su se oni raspadali, ja sam prvi put zatrudnela sa Reljom i izgubili smo prvo dete. U trenutku kada me novinari zovu i pitaju i prenose mi kako je fan rekao da će da mi iščupa utrobu zbog ‘Elitnih odreda’, to je trajalo mesecima, a više puta su i Relja i Vlada istakli, a i ja, da ja nemam apsolutno nikakve veze sa raspadom ‘Elitnih odreda’, a najviše sam, čini mi se, nekako tog linča opet pretrpela.

Arhiva HELLO!

 

– Ja sam i dan-danas njima kriva, ali to su dve odrasle osobe. Drugo, ljudi koji prate Vladu i Relju i njihove karijere, vrlo im je jasno ko je kako nastavio da gradi svoju solo karijeru i tu ne treba neko da bude mnogo pametan da misli da sam imala ikakve veze sa tim raspadom. Bilo je jako bolno i ne želim da razmišljam o tome – ispričala je Nikolija pa podsetila javnost na još dve trudnoće koje je iznela odlično, ali koje su takođe bile vrlo rizične.

Instagram

 

– Druge dve trudnoće sam, hvala bogu, uspešno iznela. Bilo mi je bitno da se potpuno izolujem, od roditelja, od brata, sestre, tetke, bilo koga sa bilo kojim lošim komentarom. Naravno, nije ih bilo, ali za svaki slučaj. Ja sam čuvala sledeće dve najviše što sam mogla. I na pitanje kako - odlično, to je moje i ne dam vam, i nisam im dala, iako je druga trudnoća bila problematična.

Pročitajte: Nikoliji na adresu stigao rođendanski poklon od posebnog muškarca! Relja zapanjen, zar pred njegovim očima (FOTO)

 – Mnogo smo želeli drugo dete, da Rea ima brata ili sestru. Baš sam vodila računa i u jednoj i u drugoj, ali u drugoj posebno, nekako baš onako po pe-esu sve i nisam imala ni nastupe, ja sam otkazala nastupe i u prvoj i u drugoj odmah. Znači, sedela sam kod kuće i samo iz čista mira, kada sam otišla na kontrolu u 20. nedelji, znači, na pola, doktor je rekao: ‘Deco, imamo problem, 50-50 posto da će da opstane i pitanje je da li će sutra i dalje biti tu’.

Instagram

 

– I onda sam išla na hitan serklaž, doktor Jeremić je uradio repoziciju, već je krenuo spontani i onda sam ležala do kraja trudnoće. Uspela sam i mnogo sam srećna i tu sam se mnogo promenila. To mi je promenilo život 0 zaključila je mama dve lepotice Ree i Hane.

Komentari (0)

Loading