Celebrity News

Prvi simptomi bolesti koja je odnela Žarka Lauševića: Zovu je „tihim ubicom“, a na ovo obavezno obratiti pažnju

Prvi simptomi bolesti koja je odnela Žarka Lauševića

Prvi simptomi bolesti koja je odnela Žarka Lauševića: Zovu je „tihim ubicom“, a na ovo obavezno obratiti pažnju

Ata Images

Žarko Laušević preminuo je danas u Beogradu. Imao je 63 godine i dijagnozu raka pluća, a ovo su prvi simptomi bolesti koja je odnela Žarka Lauševića.

Rak pluća se najčešće otkriva u poodmakloj fazi, zbog čega ishod često bude fatalan. Na početku bolesti javljaju se simptomi koji nisu specifični.

Pročitajte: Nikada to sebi neću oprostiti - Žarko Laušević preminuo sa ogromnom ranom na duši - jedna noć mu je uništila život

Glavni simptom raka pluća je kašalj koji traje duže od tri nedelje. Ukoliko dođe do izbacivanja krvi kijanjem ili kašljanjem savetuje se hitna poseta lekaru. Pacijent oboleo od karcinoma pluća oseća bolove pri udahu i izdahu, ima veoma slab apetit i često temperaturu preko 38 stepeni.

Stalni nedostatak daha, osećaj nedostatka energije i konstantan umor, primetni gubitak kilograma, simptomi su ove bolesti. Događa se da nema ovih simptoma, već se javi otežano i bolno gutanje ili možda bolovi u vratu i ramenu. 

 Žarko Laušević rođen na Cetinju u Crnoj Gori 1960. godine.

Tužnu vest o njegovoj smrti podelila je glumčeva supruga Anita

„Obaveštavamo javnost da je danas, 15. 11. 2023. godine, u 63. godini, posle kraće i teške bolesti, preminuo naš suprug i otac Žarko Laušević. O datumu i mestu sahrane javnost će biti blagovremeno obaveštena. U ime porodice Anita Laušević“, stoji u saopštenju ožalošćene porodice.

Komentari (0)

Loading