Celebrity News

Slavko Beleslin sa suprugom Milijanom prvi put posle venčanja u javnosti: Zbog OVOG DETALJA svi ogovaraju novopečene supružnike (FOTO)

Slavko Beleslin sa suprugom na crvenom tepihu neposredno posle venčanja

Slavko Beleslin sa suprugom Milijanom prvi put posle venčanja u javnosti: Zbog OVOG DETALJA svi ogovaraju novopečene supružnike (FOTO)

Ata Images

Nisu prošla ni dva dana otkako je Slavko Beleslin sa suprugom Milijanom obavestio javnost da je vezu podigao na viši nivo, tačnije da je skladni odnos krunisao brakom.

Venčanju voditelja i njegove izabranice, upriličenom u prestoničkom elitnom restoranu, prisustvovale su brojne zvanice koje četiri godine već svedoče bajkovitoj ljubavi.

Pročitajte: Anđelka napravila scenu: Slavko Beleslin nije mogao da veruje

Svi mediji preneli su informaciju da Slavko nije više neženja, te da je upravo Milijani pošlo za rukom da ga ponovo dovede pred oltar.

Boško Karanović

 

Nije tajna da je voditelj prethodni brak sa koleginicom Ivom okončao burno, zbog čega se verovalo da mu neće više pasti na pamet da se obaveže.

Velika ljubav, poverenje i neizmerno poštovanje, ali na prvom mestu privrženost, naveli su Slavka da još jednom izgovori sudbonosno „da“, a da nije pogrešio, te da u braku neizmerno uživa, najbolje svedoče fotografije sa sinoćne proslave magazina „Hello!“.

Ata Images

 

Slavko Beleslin sa suprugom Milijanom besprekorno odeven prošetao je crvenim tepihom.

Pročitajte: ZAVRŠILI NA SUDU, rekla je da on nije ČOVEK ZA BRAK - Pogledajte ko je bivša žena Slavka Beleslina sa kojom je imao TEŽAK RAZVOD (FOTO)

Budući da je to prvo javno pojavljivanje novopečenog bračnog para otkako su se zavetovali na večnu ljubav, ne čudi što foto-reporteri nisu skidali pogled sa njih.

Ata Images

 

Osim besprekornih toaleta zabeleženi su osmesi emotivnih partnera koji su se čitavo veče divno zabavljali. 

 

 

Komentari (0)

Loading