Lepota

Ni ona nije odolela trendu večite mladosti! Šokiraće vas šta je sve Dragana Mirković radila na sebi: Fotografije su dokaz

Izgled Dragane Mirković pre estetskih korekcija bio je potpuno drugačiji

Ni ona nije odolela trendu večite mladosti! Šokiraće vas šta je sve Dragana Mirković radila na sebi: Fotografije su dokaz

Ata Images

Izgled Dragane Mirković pre estetskih korekcija tema je medija i javnosti.

Estradna umetnica u mladosti je važila za lepoticu kojoj nema ravne, ipak u neko doba podvrgla se korekcijama koje su doprinele njenoj lepoti.

Pročitajte: Haljina Dragane Mirković za kojom biste se sigurno okrenuli - Da li biste imali hrabrosti da obučete OVAKO nešto? (FOTO)

Poznato je da je Dragana operisala nos. Navodno razlog je bio medicinske prirode ipak taj mali estetski zahvat dosta joj je promenio lični opis.

ATA Images

 

Svi su komentarisali da je sada još lepša, ali po svemu sudeći ona na tome nije stala.

Ako se dobro pogledaju stare slike da se primetiti da je vrlo verovatno i zube radila, dok je u međuvremenu zasigurno koristila i ostale beauty tehnike ulepšavanja i podmlađivanja.

instagram printscren

 

Izgled Dragane Mirković pre estetskih korekcija i sada dosta je drugačiji, ono što je međutim ostalo isto je njen dobroćudni osmeh i harizma kojom pleni, kao i neosporni talenat za pevanje.

Pročitajte: Evo sa kojom Jeleninom koleginicom je uslikan Duško Tošić dok je Karleuša slavila rođendan (FOTO)

Dame kojima je ona uzor ne prestaju da se pitaju kojim metodama ona održava jedrinu svog lica, te nema muku sa nepravilnostima, posebno borama iako je već zašla u šestu deceniju života, a čini se da će ovaj podatak zauvek ostati tajna.

Instagram

 

 

Na žalost ženske populacije Dragana nema običaj da na Instagramu deli postove iz beauty salona, ali zato vrlo ume da se pohvali slikama iz svog doma u Austriji, pa i punim koncertnim halama.

Instagram

 

 

Tek što je okončala turneju po Australiji, uskoro kreće u Kanadu, a očekuje je i koncert u Beogradskoj Areni, zbog čega je posebno uzbuđena.

Komentari (0)

Loading